Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στη Σούπερ Λίγκα

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Στοίχημα στη Σούπερ Λίγκα

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Καθοριστικός αναμένεται να αποδειχθεί αυτός ο μήνας στην ομάδα του ΟΦΗ, αναφορικά με τον πρωταρχικό στόχο, την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα. Οι Κρητικοί έχουν να δώσουν τα τέσσερα από τα πέντε επόμενα ματς στην έδρα τους, αρχίζοντας από σήμερα και την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Το ένα από τα τρία ματς που διεξάγονται σήμερα για τη μεγάλη κατηγορία στη χώρα μας και περιλαμβάνονται φυσικά στο κουπόνι ΟΠΑΠ.

Οπως φανερώνουν και τα στατιστικά, ο ΟΦΗ στηρίζει πολλά στον παράγοντα έδρα, εκεί που έχει συγκεντρώσει τους 7 από τους συνολικά 11 βαθμούς του στο πρωτάθλημα. Σε αγωνιστικό επίπεδο, από πλευράς Πανιωνίου υπάρχουν οι απουσίες των βασικών Κεϊτά (αμυντικός μέσος), Κούρντι (μπακ), οι αμφιβολίες των επίσης βασικών Μπανανά (στόπερ), Σπιριντόνοβιτς (εξτρέμ) ενώ πλέον στην ομάδα δεν βρίσκεται ο εξτρέμ Μασούρας (6 γκολ σε 14 συμμετοχές) που συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο παράγοντας έδρα και οι απουσίες που υπάρχουν στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, δίνουν το προβάδισμα στον άσο, σημείο που προσφέρεται σε απόδοση 2.25 στη στοιχηματική ιστοσελίδα Pamestoixima.gr

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος από την Πρέμιερ Λιγκ και τη συνάντηση Λέστερ – Σαουθάμπτον. Με σύμμαχο την παράδοση οι γηπεδούχοι, με απολογισμό 3 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στα 6 πιο πρόσφατα ματς με τη σημερινή τους αντίπαλο. Η φιλοξενούμενη έχει ακόμα να αντιμετωπίσει σημαντικότατες απουσίες παικτών. Κυριότερες, του επιθετικού Ινγκς (7 γκολ) και του μέσου Χόιμπεργκ ενώ υπάρχουν και αμφιβολίες παικτών, όπως του μέσου Λαμινά.

Ακόμα, δεν διανύει και την καλύτερή της περίοδο αυτή την εποχή, αφού παραμένει 4 ματς χωρίς νίκη (2 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες ο απολογισμός της) ενώ διαθέτει και μία από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία, ως φιλοξενούμενη. Τα αγωνιστικά νέα και η παράδοση δίνουν στη γηπεδούχο τις περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Με το ανάλογο ρίσκο, επιλέγουμε τον άσο, επιλογή που προσφέρεται λίγο πάνω από αποδόσεις διπλασιασμού.

 

Τελευταία Νέα