Λέσκοτ και άλλοι απίθανοι τραυματισμοί (pics & vids)

Νίκος Ρόλλας
Λέσκοτ και άλλοι απίθανοι τραυματισμοί (pics & vids)

bet365

Αν νομίζατε οτι ο τραυματισμός που φέρεται να υπέστη ο Λέσκοτ στο ρεπό του, την ώρα που έκανε ποδήλατο, είναι ο πιο απίθανος, κάνετε λάθος. Το Gazzetta.gr θυμάται...

Η είδηση του τραυματισμού του Τζολέον Λέσκοτ από μόνη της, δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση. Όταν μαθαίνει όμως κάποιος οτι το πρόβλημα παρουσιάστηκε στο ρεπό του Άγγλου αμυντικού, την ώρα που έκανε ποδήλατο (σ.σ γυμναστικής), τότε αλλάζει το πράγμα, καθώς το όλο σκηνικό μόνο ως απίθανο μπορεί να χαρακτηριστεί.

Δεν είναι όμως το μοναδικό... Κατά το παρελθόν υπάρχουν και άλλες ανάλογες περιπτώσεις. Το Gazzetta.gr ξεχώρισε κάποιες από αυτές και σας τις θυμίζει...

Κόπηκε στο ξύρισμα
Ο Σαντιάγκο Κανιθάρες πήγαινε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 ως βασικός τερματοφύλακας της Ισπανίας, όμως ένα after shave είχε διαφορετική άποψη. Την ώρα που το έβαζε στο πρόσωπό του, του έπεσε από τα χέρια, έσπασε στο έδαφος και ένα κομμάτι του έκοψε τον τένοντα, με αποτέλεσμα να χάσει την θέση του από τον Ίκερ Κασίγιας.

Ο... γάμος πληγώνει
Το 2004, ο Πάουλο Ντιόγκο, έδωσε μία ασίστ στο παιχνίδι με την Σαφχάουζεν και αμέσως μετά πήγε να πανηγυρίσει με τους φίλους της Σερβέτ στην εξέδρα. Μόνο που η βέρα του πιάστηκε στα σύρματα και όταν πήγε να κατέβει, του κόπηκε το πάνω μέρος του δάχτυλου.


Ο... ξινός πανηγυρισμός
Ο Μάρτιν Παλέρμο μόλις είχε βρει δίχτυα με την φανέλα της Βιγιαρεάλ και πήγε να το πανηγυρίσει με τους λιγοστούς φίλους της ομάδας. Το προστατευτικό κάγκελο όμως έσπασε, όλοι έγιναν ένα κουβάρι και τελικά ο Αργεντίνος τραυματίστηκε στο πόδι.


Η ψαριά του Σίμαν
Στον Ντέβιντ Σίμαν του αρέσει να ψαρεύει και μία φορά κατάφερε να πιάσει κάτι μεγάλο... Πολύ μεγάλο για την ακρίβεια, καθώς ήταν βάρους 111 κιλών, με αποτέλεσμα στην προσπάθειά του να το βγάλει από την θάλασσα, να του βγει ο ώμος.

Παίζοντας τον... γιατρό
Το 2002 όταν ο Ντάριους Βασέλ αγωνιζόταν στην Άστον Βίλα, είχε βγάλει μία φουσκάλα στο πόδι του και θεώρησε σωστό να προσπαθήσει να την σπάσει με ένα τρυπάνι. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Να κόψει μία αρτηρία και να αναγκαστεί να πάει στο νοσοκομείο.


Τα καταραμένα χειριστήρια
Ας ξεκινήσουμε από τα τηλεκοντρόλ. Τόσο ο Κάρλο Κουντιτσίνι, όσο και ο Ντέβιντ Σίμαν έχουν τραυματίσει τα πόδια τους, προσπαθώντας να τα πιάσουν, όταν αυτά έπεσαν στο έδαφος. Ο Αλεσάντρο Νέστα τώρα, έβγαλε πρόβλημα στον τένοντα του χεριού από το πολύ playstation.

Τα νεύρα του Σερ Άλεξ
Ο πιο διαφημισμένος τραυματισμός πάντως είναι αυτός του Ντέβιντ Μπέκαμ μετά από μία ήττα της Γιουνάιτεντ από την Άρσεναλ. Ο Άλεξ Φέργκιουσον μπήκε μαινόμενος στα αποδυτήρια, πέταξε ένα παπούτσι που βρήκε τον σούπερ σταρ της ομάδα στο αριστερό του μάτι.
Αποτέλεσμα εικόνας για beckham ferguson eye
Προσοχή βρεγμένο έδαφος
Ο Ντάρεν Μπάρναρντ έμεινε 5 μήνες εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Μπάρνσλεϊ, επειδή υπέστη ρήξη χιαστών όταν γλίστρησε στα κάτουρα του σκύλου του.

BONUS: Στην Ελλάδα πάντως, ο σοβαρότερος τραυματισμός ήταν αυτός...

 

Τελευταία Νέα