Με τα... εξάταπα, ο Σιμεόνε πήρε τον αέρα του Ζιντάν (vids)

Με τα... εξάταπα, ο Σιμεόνε πήρε τον αέρα του Ζιντάν (vids)

bet365

Από τις αναμετρήσεις στην ποδοσφαιρική τους καριέρα και προτού κοντραριστούν ως προπονητές στον φετινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει την υπεροχή κόντρα στον Ζιντάν, όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr.

Ο Αργεντινός νυν κόουτς της Ατλέτικο Μαδρίτης, όταν αντιμετώπιζε τον «Ζιζού» στην ποδοσφαιρική τους καριέρα και την κοινή τους παρουσία στο ιταλικό ποδόσφαιρο, μέτρησε τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Μάλιστα, ο Σιμεόνε είχε πετύχει το μοναδικό γκολ μιας αναμέτρησης ανάμεσα στη Λάτσιο και τη Γιουβέντους, την 1η Απριλίου του 2000, ενώ είχε χριστεί σκόρερ και σε επικράτηση με σκορ 2-1 για τους «λατσιάλι», στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας την ίδια αγωνιστική περίοδο.

Από την πλευρά του, ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν ηττήθηκε ποτέ από την Ατλέτικο Μαδρίτης όσα χρόνια βρισκόταν και πρόσφερε ως ποδοσφαιριστής στη Ρεάλ. Είχε έξι νίκες και δύο ισοπαλίες στα 8 παιχνίδια που αντιμετώπισε τους «ροχιμπλάνκος».

Ο Γάλλος νυν προπονητής της «βασίλισσας», στη μοναδική φορά που κοντραρίστηκε με τον Σιμεόνε επί ισπανικού εδάφους σε ντέρμπι της Μαδρίτης, πήρε νίκη με σκορ 2-0 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», την 3η Δεκεμβρίου 2003. Σ' εκείνο το ματς και οι δύο είχαν πάρει φανέλα βασικού από τους προπονητές τους.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα