Μπαρτσελόνα: Η ομάδα με τα περισσότερα διεθνή τρόπαια!

Μπαρτσελόνα: Η ομάδα με τα περισσότερα διεθνή τρόπαια!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μπαρτσελόνα: Η ομάδα με τα περισσότερα διεθνή τρόπαια!

bet365

Η Μπαρτσελόνα έγραψε ιστορία καθώς όπως παρουσιάζει το gazetta.gr, έγινε ο σύλλογος με τα περισσότερα διεθνή τρόπαια όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως φτάνοντας τα 20! Μόνο η αιγυπτιακή Αλ-Αχλί την κοιτάζει στα μάτια...

Το 2015 ήταν μία υπέροχη χρονιά για την Μπαρτσελόνα αφού κατέκτησε συνολικά πέντε τίτλους. Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ισπανίας, Champions League, Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και Διηπειρωτικό Κύπελλο.

Πριν από λίγες μέρες στην Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας σφραγίστηκε ο 20ος διεθνής τίτλος της Μπαρτσελόνα με την επικράτηση στον τελικό του FIFA World Cup επί της Ρίβερ Πλέιτ με 3-0!

Η μοναδική ομάδα που έχει κατακτήσει επίσης 20 διεθνή τρόπαια είναι η Αλ-Αχλί από τη Αίγυπτο την οποία πλέον έχουν ισοφαρίσει οι «Μπλαουγκράνα».

Το πλούσιο παλμαρέ των Καταλανών περιλαμβάνει: 5 Champions League, 3 Διηπειρωτικά, 4 Κύπελλα Κυπελλούχων, 5 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και 3 Fair Cups.

Η Μπαρτσελόνα με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ στην Γεωργία, τον περασμένο Αύγουστο έγινε ο πρώτος ευρωπαϊκός σύλλογος με 19 τίτλους ξεπερνώντας τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν που ακολουθούν με 18.

 

Τελευταία Νέα