Ερωτικά σκάνδαλα στο ποδόσφαιρο (pics+vids)

Gazzetta team
Ερωτικά σκάνδαλα στο ποδόσφαιρο (pics+vids)

bet365

Με αφορμή τα ροζ βίντεο του Πουλίδο, το gazzetta.gr θυμάται ερωτικά σκάνδαλα ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με αρνητικούς πρωταγωνιστές μεγάλους σταρ της Ευρώπης.

Άνταμ Τζόνσον

Το πιο πρόσφατο περιστατικό ήταν αυτό του Άνταμ Τζόνσον, της Σάντερλαντ. Ο Άγγλος συνελήφθη στη βίλα του με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου, αφού φερόταν να έχει έρθει σε ερωτική επαφή με 15χρονη κοπέλα. Αυτός που υποψιάστηκε τι είχε συμβεί ήταν ο πατέρας της μικρής έπειτα από αναφορές του κοριτσιού σε σχέσεις και σεξ...

Ρονάλντο

Πίσω στο 2008, ο Ρονάλντο, το «φαινόμενο», πήρε αγκαζέ τρεις ιερόδουλες και τις οδήγησε σε ξενοδοχείο στο Ρίο ντε Τζανέιρο... Ανεβαίνοντας στο δωμάτιο, αντιλήφθηκε τελικά πως ήταν τραβεστί και τους ζήτησε να φύγουν, προσφέροντάς τους περίπου 500 ευρώ. Μια εκ των τριών ζήτησε 20.000 για να μη μιλήσει και να μη βγει στη δημοσιότητα το περιστατικό και όταν ο Βραζιλιάνος αρνήθηκε, τότε αυτές προσπάθησαν να τον βάλουν σε μεγαλύτερους μπελάδες, κάνοντας ψευδώς λόγο για χρήση ουσιών από τον παλαίμαχο άσο.

Άσλεϊ Κόουλ

Ο Σερίλ Κόουλ τον παντρεύτηκε το 2006 και τα τέσσερα χρόνια που άντεξε μέχρι να ζητήσει διαζύγιο, φαντάζουν πολλά μπροστά στις ερωτικές ατασθαλείες του Άσλεϊ. Από τον δεύτερο, κιόλας, χρόνο έγγαμου βίου τους, άρχισαν οι... περιπέτειες του Άγγλου νυν οπισθοφύλακα της Ρόμα.

Φρανκ Ριμπερί-Καρίμ Μπενζεμά

Οι δύο Γάλλοι βρήκαν το μπελά τους από την νεαρή συνοδό κυρίων, Ζαχία Ντεχάρ. Μάλιστα, ήταν ανήλικη όταν οι Ριμπερί και Μπενζεμά (φέρεται να ήταν μαζί τους και ο Σίντνεϊ Γκοβού) κοιμήθηκαν με την Ζαχία, έναντι 3,5 χιλιάδων ευρώ. Η... νύχτα πάθους σημειώθηκε το 2010 και τέσσερα χρόνια αργότερα, όλες οι κατηγορίες βρήκαν τοίχο, αφού ο δικαστής υποστήριξε ότι ήταν αδύνατο να αποδειχθεί ότι όντως είχαν κοιμηθεί μαζί της οι ποδοσφαιριστής. Η νεαρή, πάντως, τους βοήθησε πολύ λέγοντας ότι της φέρθηκαν με σεβασμό.

Τσεντ Έβανς

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και είδε τη μια πόρτα να κλείνει πίσω απ' την άλλη όταν αποφάσισε τη φετινή σεζόν να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο έπειτα από 2,5 χρόνια φυλάκισης, κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε για βιασμό 19χρονης κοπέλας, το 2011. Εμφανίστηκε μετανιωμένος, δήλωνε πως θα έκανε τα πάντα για να γυρίσει το χρόνο πίσω, έφτασε βέβαια κάποια στιγμή σε σημείο να παραδεχθεί την ενοχή του εμμέσως πλην σαφώς, όμως, στο ποδόσφαιρο δεν φαίνεται να υπάρχει πλέον χώρος για εκείνον...

Ράιαν Γκιγκς

Ιστορία που θα μπορούσε να αμαυρώσει το όνομα και το κύρος του Ράιαν Γκιγκς, όμως, ουδείς το σκέφτεται όταν αναφέρεται στον εκ των ζωντανών θρύλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν βοηθό του Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο της ομάδας. Το 2011 αποκαλύφθηκε πως διατηρούσε επί οχτώ χρόνια παράνομη ερωτική σχέση με την σύζυγο του αδερφού του! Χρειάστηκαν αρκετά χρόνια για να τον συγχωρήσει ο αδερφός του και αυτό έγινε πρόσφατα, με τηλεφώνημα που του έκανε ο Ράιαν προκειμένου να απολογηθεί ειλικρινά.

Τζον Τέρι

Η γνωστή και μη εξαιρετέα ιστορία με τον Γουέιν Μπριτζ και την κόντρα που δεν «έσβησε» ποτέ ανάμεσά τους. Ο Τζον Τέρι, το 2010, φέρεται να είχε κοιμηθεί και να διατηρούσε κρυφό δεσμό με την τότε σύντροφο του Γουέιν Μπριτζ, Βανέσα Περονσέλ, όταν μάλιστα οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν συμπαίκτες στην Τσέλσι! Όταν ο Μπριτζ άλλαξε... στρατόπεδο, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, πολύ απλά δεν ήθελε καν να ξαναμιλήσει και δεν του έσφιξε καν το χέρι...

 

Τελευταία Νέα