Oι ομάδες που διεκδικούν και τους τρεις στόχους (pics & vids)

Αντωνία Σπανού
Oι ομάδες που διεκδικούν και τους τρεις στόχους (pics & vids)

bet365

Ποιες ομάδες στην Ευρώπη μπορούν, ακόμα, να σαρώσουν τα πάντα; Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τις ομάδες που βρίσκονται μέσα στους τρεις στόχους και έχουν την ευκαιρία να τα «σηκώσουν» όλα!

Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη. Με αυτούς τους τρεις στόχους ξεκινούν το καλοκαίρι όλες οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Όποτε όταν φτάνεις Απρίλιος και ακόμα είσαι μέσα στην διεκδίκηση και των τριών κάτι κάνεις καλά. Και έχεις την ευκαιρία να το κάνεις καλύτερα, σηκώνοντας και τις τρεις κούπες. Με την Γιουβέντους να ξεπερνά το εμπόδιο της Φιορεντίνα και να συνεχίζει στον θεσμό του Κυπέλλου, μπαίνει σε ένα κλαμπ λίγων ομάδων που βρίσκονται ακόμα μέσα και στους τρεις στόχους τους. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τους εν δυνάμει τριπλό-τροπαιούχους.

Γιουβέντους

Το όνειρο για τρεμπλ φαντάζει πιο αληθινό από ποτέ για τους «Μπιανκονέρι». Οι 14 βαθμοί που βρίσκονται μπροστά στο πρωτάθλημα, η πρόκριση στο κύπελλο και η συμμετοχή στους 8 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κάνουν το Τορίνο να «φλέγεται» από προσμονή για μια τεράστια επιτυχία, που αν τελικά καταφέρει να γίνει πραγματικότητα θα κάνει ακόμα πιο «φωτεινή» την ιστορία της ομάδας.

Μπάγερν Μονάχου

Οι 10 βαθμοί που βρίσκεται η Μπάγερν μπροστά στο πρωτάθλημα, η Πόρτο που είναι αντίπαλος στο ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, και κάνει το ζευγάρι να έχει ξεκάθαρο φαβορί, και η πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Γερμανίας κόντρα στην Λεβερκούζεν, κάνουν την Μπάγερν ένα ξεκάθαρο φαβορί για την τριπλή επιτυχία. Έξτρα άσος στο μανίκι των Γερμανών, ο προπονητής τους που το έχει ξανακάνει.

Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα το έχει ξανακάνει και ξέρει ακριβώς τον τρόπο. Βρίσκεται 4 βαθμούς μπροστά στο πρωτάθλημα, έχει περάσει ήδη στον τελικό του κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο και στην Ευρώπη ορθώνεται μπροστά της το εμπόδιο της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Ισπανοί το έχουν ξανακάνει και είναι στο χέρι τους να δείξουν αν τους έχει μείνει λίγο «χρυσόσκονη» από την «μαγική» χρονιά του 2008-09.

Παρί Σεν Ζερμέν

Και οι Γάλλοι στο κόλπο με πιο δύσκολο έργο από τους υπόλοιπους. Στο πρωτάθλημα κρατάνε ένα μικρό προβάδισμα, έχοντας διαφορά μόλις 1 βαθμού από την Λυόν και στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουν να αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα. Στο κύπελλο ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο της Σεντ Ετιέν και έχουν μπροστά τους έναν δύσκολο δρόμο, για την κατάκτηση τριών στόχων που θα μπορούσαν να αλλάξουν για πάντα την ιστορία τους.

Ντιναμό Κιέβου

Οι «γίγαντες» της Ουκρανίας μπορεί να μην έχουν στους στόχους τους το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά είναι πολύ κοντά σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ. Ο αέρας επτά πόντων που έχουν στο πρωτάθλημα από την Σαχτάρ και το προβάδισμα που έχουν για το κύπελλο δίνει ένα έξτρα κίνητρο στους Ουκρανούς να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις κόντρα στην Φιορεντίνα και να καταφέρουν να κάνουν την υπέρβαση στην Ευρώπη και το Γιουρόπα Λιγκ.

Κλαμπ Μπριζ

Οι Βέλγοι έχουν 39 χρόνια να βρεθούν σε τελικό κυπέλλου Ευρώπης και ήρθε η ώρα να το καταφέρουν ξανά. Το εμπόδιο της μαχητικής Ντνίπρο βρίσκεται στον δρόμο για τους 4 και ευελπιστεί να γίνει η ομάδα που θα αποκλείσει τους Ουκρανούς. Η Μπριζ βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος έχοντας διαφορά 4 βαθμών και έχει ήδη κατακτήσει το κύπελλο κερδίζοντας την Άντερλεχτ με 2-1 στον τελικό.

 

Τελευταία Νέα