Οι μάχες ανόδου και παραμονής στη Football League

Οι μάχες ανόδου και παραμονής στη Football League

bet365

Η κανονική διάρκεια της Football League, μπαίνει στην τελική ευθεία και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τις μάχες για άνοδο και παραμονή.

Τέσσερις... στροφές απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Football League και την έναρξη της πραγματικής μάχης, αυτής για την άνοδο και την παραμονή, μέσα από τρία νέα, μίνι πρωταθλήματα. Το το σύστημα να είναι και φέτος αλλαγμένο, το gazzetta.grσας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, τις ομάδες που μπαίνουν σε αυτά, τα μπόνους, αλλά και την εικόνα που θα είχαν αν ολοκληρωνόταν σήμερα το πρωτάθλημα.

Τα... βασικά:
Για όσους δεν το γνωρίζουν, μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας θα υπάρξουν δύο όμιλοι πλέι άουτ και ένας πλέι οφ. Στους πρώτους, θα μπουν οι ομάδες από την 5η μέχρι και την 10η θέση και οι 3 από αυτές θα υποβιβαστούν, μαζί με άλλες τόσες που θα έχουν πέσει απευθείας από την κανονική διάρκεια.

Όσο για την άνοδο, εκεί θα υπάρξει μόνο ένας όμιλος, στον οποίο θα συμμετέχουν οι τρεις πρώτοι κάθε ομίλου. Από αυτό το μίνι πρωτάθλημα 10 αγωνιστικών, δύο ομάδες θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τα... σαλόνια της Super League.

Τα μπόνους:
Στα πλέι οφ, μπόνους παίρνει μόνο ο 1ος από κάθε όμιλο και είναι 3 πόντοι. Αντίθετα, στα πλέι άουτ, υπάρχουν τρία «δώρα», με τον 1ο (5ο στην κανονική διάρκεια) να παίρνει 3 βαθμούς, τον 2ο (6ο στην κανονική διάρκεια) να παίρνει 2 και τον 3ο (7ο στην κανονική διάρκεια) να παίρνει 1.

Η βαθμολογία:
Πέρα από τους μπόνους πόντους, υπάρχει και αναλογική διατήρηση της βαθμολογίας από την κανονική διάρκεια. Θέτοντας ως βάση την βαθμολογία του τελευταίου που μπαίνει στα πλέι οφ, διαιρείς την διαφορά με κάθε ομάδα με το 3. Σε αυτά θα ισχύει η στρογγυλοποίηση στο 0,5. Τα ίδια είναι τα δεδομένα και στα πλέι άουτ, με μόνη διαφορά πως η διαίρεση γίνεται με το 4 και όχι με το τρία.

Οι... αδιάφοροι:
Αν και ανήκουν στην μειοψηφία, υπάρχουν και κάποιες ομάδες που η σεζόν ολοκληρώνεται με το τέλος της κανονικής διάρκειας. Ο λόγος για την 4η κάθε ομίλου, που δε μπαίνει ούτε στα πλέι οφ, ούτε στα πλέι άουτ, όπως και οι τρεις τελευταίες από Βορρά και Νότο, οι οποίες υποβιβάζονται κατευθείαν.

Οι βαθμολογίες, αν το πρωτάθλημα τελείωνε σήμερα:

Πλέι οφ

Πλέι άουτ Βορρά

Πλέι άουτ Νότου


 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα