Κόρνερ και... γκολ! (vids)

Θάνος Σαρρής
Κόρνερ και... γκολ! (vids)

bet365

Ο Ντιέγο Φορλάν σημείωσε γκολ με απευθείας κόρνερ και το gazzetta.gr θυμάται 10 χαρακτηριστικές εκτελέσεις που κατέληξαν στα διχτυα!

Ένα απευθείας κόρνερ, ακόμα κι αν οφείλεται περισσότερο στην αδράνεια των αμυντικών, κερδίζει πάντα το χειροκρότημα! Στο παιχνίδι της Φλουμινένσε με την Ιντερνασιονάλ, ο μεγάλος Ουρουγουανός Ντιέγο Φορλάν «χτύπησε» με τον συγκεκριμένο τρόπο και το gazzetta.gr θυμάται 10 χαρακτηριστικές περιπτώσεις απευθείας εκτελέσεων κόρνερ των τελευταίων χρόνων που κατέληξαν στα δίχτυα!

Το γκολ που... έστειλε τον Σίμαν

Στο 2-2 της Αγγλίας με την ΠΓΔΜ κατά τη διάρκεια των προκριματικών του Euro 2004, ένας τότε παίκτης της Γουέστ Μπρομ «πλήγωσε» τον Σίμαν! Ο αρχηγός της ομάδας της FYROM, Αρτίμ Σακίρι, ο οποίος έπαιξε συνολικά 75 φορές με τη φανέλα της εθνικής του, έκανε το 1-0 με απευθείας κόρνερ, με τον πρώην κίπερ της Άρσεναλ να έχει κάκιστη αντίδραση. Το ματς εκείνο ήταν και το τελευταίο με τα «τρία λιοντάρια» στο στήθος...

Και στην Ελλάδα!

Η μεγάλη καψούρα των οπαδών του ΠΑΟΚ είχε καταφέρει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα και γνωρίζοντας για μια ακόμα φορά την αποθέωση!

Bend it like Beckham!

Ένας μετρ στα στημένα, όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Το τέρμα ωστόσο που σημείωσε το 2011 με τη φανέλα των ΛΑ Γκάλαξι απέναντι στους Σικάγο Φάιαρ ήταν περισσότερο αποτέλεσμα της κακής αμυντικής αντίδρασης των αντιπάλων, παρά της υψηλής τεχνικής του ίδιου! Το γκολ, πάντως, μπήκε κανονικά!

Αυτή τη φορά δεν ήταν ο Σίμαν...

Το... δίλημμα για το αν ο Ροναλντίνιο σκοπίμως σημείωσε το φοβερό τέρμα πάνω από τον Σίμαν στο Μουντιάλ του 2002 ακόμα ταλαιπωρεί πολλούς, αν και οι περισσότεροι έχουν αποδεχθεί ότι το ήθελε. Το ίδιο αναρωτήθηκε αρκετός κόσμος και στο... περιπετειώδες απευθείας κόρνερ του, όταν ακόμα φορούσε τη φανέλα της Φλαμένγκο, με αντίπαλο την Αβάι το 2011. Σίγουρα ο συμπαίκτης του στο πρώτο δοκάρι βοήθησε στο να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα, με τη συνολική αδράνεια της αντίπαλης ομάδας να ανοίγει το δρόμο.

Χτύπημα αλά Ανρί

Οι απίστευτες εκτελέσεις του Ανρί αποτέλεσαν το σημείο κατατεθέν του. Το απευθείας κόρνερ, λοιπόν, που σημείωσε απέναντι στην Κολόμπους ως παίκτης της Ρεν Μπουλς της Νέα Υόρκης το 2012, ήταν εξαιρετικό. Η μπάλα διέγραψε φοβερή πορεία, για να βρει στο πίσω δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα, με τον τερματοφύλακα... απλά να παρακολουθεί!

Κλασικός Ρεκόμπα...

Τα απίστευτα χτυπήματα του Αλβάρο Ρεκόμπα είχαν την τύχη να τα θαυμάσουν από κοντά οι φίλοι του Πανιωνίου. Ο «Τσίνο» δίνοντας φοβερά φάλτσα στην μπάλα πρόσθεσε ένα ακόμα υπέροχο γκολ στο ενεργητικό του, στο παιχνίδι της Νασιονάλ με τη Λίβερπουλ. Το έχει ξανακάνει...

Trademark Ρομπέρτο Κάρλος!

Λίγο πριν πάει στην Ανζί και ρίξει αυλαία στην καριέρα του, ο Ρομπέρτο Κάρλος πέρασε για λίγο από την Κορίνθιανς. Το απευθείας κόρνερ του με τη φανέλα της Τιμάο απέναντι στην Πορτουγκέζα είναι σίγουρα διαφορετικό από τα υπόλοιπα...

Ο εκτελεστής της Μαλαισίας!

Ο Μαλαισιανός Μοντ Μπαχρί το... έχει από τα κόρνερ! Δείτε δύο απευθείας γκολ που έχει σημειώσει με τη φανέλα της Κελάνταν.

«Μέσα» και ο Παππουλής!
Ο Φώτης Παππουλής φέτος αγωνίστηκε στη γειτονική Κύπρο, παρότι το όνομά του το προηγούμενο καλοκαίρι ακούστηκε για αρκετές ελληνικές ομάδες. Με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού κατάφερε να μπει κι αυτός στο κλαμπ των παικτών που έχουν πετύχει γκολ με απευθείας κόρνερ σε επίσημο ματς, με την ΑΕΚ Λεμεσσού να αποτελεί το.. θύμα!

Και Σκωτσέζος και αμυντικός!

Οι Σκωτσέζοι δεν φημίζονται για τα τεχνικά τους χτυπήματα. Πόσω μάλλον οι αμυντικοί Ο Τσάρλι Μάλγκριου, αν και συνδυάζει και τα δύο χαρακτηριστικά τα κατάφερε μια χαρά! Η ομάδα του τελικά έχασε από την Ρος Κάουντι, αλλά το γκολ του ίδιου έμεινε στην ιστορία!

 

Τελευταία Νέα