Έντεκα ευκαιρίες ελεύθερων παικταράδων!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Έντεκα ευκαιρίες ελεύθερων παικταράδων!

bet365

Τέτοια εποχή στο παρελθόν, θα έπαιζαν ήδη τα πρώτα ματς της σεζόν. Τώρα αναζητούν τον επόμενό τους σταθμό. Το gazzetta.gr παρουσιάζει την 11άδα των ελεύθερων που μέσα στις επόμενες ώρες θα γίνουν λογικά πόλος έλξης, καθώς λήγει η περίοδος για τους παίκτες δίχως συμβόλαια.

Σημειώθηκαν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Τενερίφη - Κάντιθ; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τερματοφύλακας / Όσκαρ Ουστάρι

Ο πρώην διεθνής Αργεντινός τερματοφύλακας πέρασε τελευταία από την Άτλας του Μεξικού. Εχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ιντεπεντιέτε, Χετάφε, Μπόκα, Αλμερία, Σάντερλαντ και αναμφισβήτητα στα 32 του μπορεί να βρει έναν πολύ καλό σύλλογο και στην Ευρώπη για να συνεχίσει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι.

Αριστερό μπακ / Πατρίς Εβρά

Και στα 37 του - και χωρίς να έχει ανακοινώσει ότι αποσύρεται - όπου και να πάει θα προκαλέσει αίσθηση. Πέρυσι έπαιξε πέντε φορές με τη Γουέστ Χαμ, η καριέρα του φτάνει στη δύση της αλλά Η μπογιά του... περνάει ακόμη.

Στόπερ / Ονουόχα

Πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της ΚΠΡ, ποτέ δεν είχε την καριέρα που περιμέναμε όταν έπαιζε στη Σίτι. Είναι ένα στόπερ που έχει φτιάξει όνομα και μπορεί στα 31 του να βρει ομάδα στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Στόπερ / Ρόμπερτ Χουτ

Ο 34χρονος Γερμανός έπαιξε πέρυσι στη Λέστερ και έχει περάσει από Τσέλσι, Μίντλεσμπρο, Στόουκ. Όλο και κάπου θα βρει να συνεχίσει την καριέρα του.

Δεξί μπακ / Γκλεν Τζόνσον

Άλλο ένα όνομα με μεγάλη εμπειρία και πολλές παραστάσεις από τοπ συλλόγους στην Premier League. Εχει περάσει από Γουέστ Χαμ, Τσέλσι, Πόρτσμουθ, Λίβερπουλ και Στόοκ. Στα 34 του αναζητά την επόμενη πρόκλησή του.

Αμυντικά χαφ

Μιγκέλ Βελόσο

Ο διεθνής Πορτογάλος με τη γεμάτη καριέρα σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Τζένοα και Ντιναμό Κιέβου θα μπορούσε να παίξει και σε μεγαλύτερο σύλλογο. Το όνομά του ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό σήμερα στα 32 του αλλά προς το παρόν δεν έχει κλείσει κάπου.

Γιαν Κίρχοφ

Μόλις 27 ετών και έχει παίξει σε Μάινς, Μπάγερν ΜΟνάχου, Σάλκε, Σάντερλαντ και τελευταία σε Μπόλτον. Όλο και κάπου θα βρει να παίξει.

Οργανωτής / Στέφεν Άιρλαντ

Σίτι, Αστον Βίλα, Νιούκαστλ, Στόουκ. Η εμπειρία του στην Premier League τού εξασφαλίζει και στα 32 του παρουσία σε ομάδα και του χρόνου. Που; Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε - εκτός κι αν ο Ιρλανδός μείνει εκτός.

Αριστερό εξτρέμ / Σαμίρ Νασρί

Η πορεία του συνεχώς πτωτική. Το άλλοτε αστέρι της Σίτι και της εθνικής Γαλλίας, πήγε να κάνει την αρπαχτή του στην Τουρκία και στην Αντάλιασπορ, έφυγε ύστερα από 8 ματς με δύο γκολ και μία ασίστ και στα 31 του είναι σε αναζήτηση νέας ομάδας. Ακούστηκε μέσα στο καλοκαίρι και για τον Ολυμπιακό αλλά ακόμα το συμβόλαιό του απαγορεύει οποιαδήποτε σκέψη ελληνικού συλλόγου.

Δεξί εξτρέμ / Μόργκαν Αμαλφιτανό

Η περίπτωσή του είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό. Έχει αγωνιστεί σε Μαρσέιγ, Γουέστ Μπρομ, Γουέστ Χαμ, Λιλ και τελευταία φόρεσε τη φανέλα της Ρεν. Ε, στη Γαλλία το όνομά του... μετράει και σίγουρα κάτι θα βρεθεί για τον 33χρονο.

Επιθετικός/ Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ

«Βαρύ» όπλο στην επίθεση με 73 γκολ στην Premier League και 47 ασίστ κι αυτός θα μπορούσε να παίξει σε σύλλογο μεγαλύτερων των Άστον Βίλα, Γουότφορντ και Σέφιλντ. Για να δούμε που θα τον... δούμε.

 

Τελευταία Νέα