Τα καλοκαίρια του Γιάννη που τον έχουν... μεταμορφώσει! (pics)

Τα καλοκαίρια του Γιάννη που τον έχουν... μεταμορφώσει! (pics)

Αντωνία Σπανού
Τα καλοκαίρια του Γιάννη που τον έχουν... μεταμορφώσει! (pics)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για ακόμα ένα καλοκαίρι ανέβασε μια φωτογραφία με το εντυπωσιακό του γυμνασμένο σώμα και άπαντες δεν γίνεται να μην προσέξουν την δουλειά που έχει κάνει μέσα σε έξι χρόνια και πως έχει αλλάξει επίπεδο σε όλα.

Μια φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο μαζί με τα αδέλφια του μέσα από το γυμναστήριο για ακόμα μια φορά κάνει τον γύρο του κόσμου. Τα εντυπωσιακά σώματα της... οικογένειας Αντετοκούνμπο προκαλούν τον θαυμασμό.

Είναι φανερό ότι η οικογένεια Αντετοκούνμπο περνάει άπειρο χρόνο στο γυμναστήριο, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την διαφορά του πιτσιρικά Γιάννη, όταν έφυγε από την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρο του ΝΒΑ και της rookie σεζόν του, με το πως είναι πλέον το σώμα του All Star παίκτη των Μπακς.

Το ταξίδι του Γιάννη στο μπάσκετ και στο ΝΒΑ είναι μακρύ και έχει μέσα του ιδρώτα, κόπο και τεράστια προσπάθεια για ένα παιδί από τα Σεπόλια μέχρι την κορυφή και το ΝΒΑ.

Πλέον το 2013 που άκουσε το όνομα στο ντραφτ μοιάζει μακρινό και ο Γιάννης δουλεύει με νέους όρους και νέα δεδομένα ώστε να φτάσει στην δικιά του μοναδική κορυφή.

Το gazzetta.gr γυρνάει τον χρόνο πίσω και παρακολουθεί τις αλλαγές του Αντετοκούνμπο από τον Φιλαθλητικό μέχρι και μερικές ημέρες πριν, με την εικόνα να είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τον αδελφό του τον Θανάση και την υπόλοιπη οικογένεια μεγάλωσαν στα Σεπόλια και οι δύο παίκτες ανδρώθηκαν μπασκετικά στον Φιλαθλητικό.

Εκεί έκαναν τα πρώτα τους βήματα, εκεί έμαθαν τα μυστικά του μπάσκετ και εκεί μέσα... μεγάλωσαν. Φυσικά ο Γιάννης στις πρώτες του εμφανίσεις με την φανέλα της ομάδας του Ζωγράφου, όντας παιδάκι ακόμα, δεν θύμιζε σε τίποτα τον All Star παίκτη που απολαμβάνουμε σήμερα στο ΝΒΑ και η εικόνα του είναι εκείνη που έκανε πρώτη τον γύρο του κόσμου.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ROOKIE ΣΕΖΟΝ ΤΟΥ

Το... ταξίδι στο ΝΒΑ ξεκίνησε με μια γαλανόλευκη στα χέρια και με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο του Γιάννη. Ήταν 28 Απριλίου του 2013 όταν θα αποφασίσει να συμμετάσχει στο ντραφτ και 2 μήνες, παρά μια ημέρα, μετά ο Αντετοκούνμπο ξεκίνησε το αμερικάνικο «παραμύθι» του.

Στο νούμερο 15 ακούγεται το όνομα του Γιάννη και αρχίζει να γράφεται ιστορία. Παιδί ακόμα έφυγε από το σπίτι του, μόνος του, για να μπει σε μια νέα πραγματικότητα, που θα ήταν πολύ διαφορετική. Η εμφάνιση του στις πρώτες του εμφανίσεις με την φανέλα των Μπακς είναι εντυπωσιακές, αφού η διαφορά είναι τεράστια.

1o ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Το μεγάλο σοκ ήρθε για όλο τον κόσμο μετά το πρώτο καλοκαίρι προπόνησης του Γιάννη.

Η σκληρή δουλειά και το project στο οποίο ενέταξαν οι Μπακς τον Αντετοκούνμπο απέδωσε πρώτους καρπούς και είχαν γίνει τα πρώτα βήματα, ώστε να καταφέρει σε έναν κόσμο που το κορμί παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα εξέλιξη σου μέσα στο παρκέ.

2o ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Η αλλαγή πλέον ήταν εμφανής. Ο Γιάννης το καλοκαίρι δούλεψε, προσπάθησε και αυτό γινόταν φανερό με γυμνό μάτι.

Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε με τον ίδιο να κρατάει μια μπάλα και να δείχνει τα... χέρια του, έκανε άπαντες να καταλάβουν ότι το project Αντετοκούνμπο είναι κάτι παραπάνω από έναν παίκτη.

3o ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Η τέταρτη σεζόν του Γιάννη στο ΝΒΑ και τους Μπακς δεν θα μπορούσε παρά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Ο ίδιος ανέλαβε παραπάνω ευθύνες, η ομάδα στηρίχθηκε πάνω του και η αλλαγή στο παρκέ, αλλά και στο κορμί του ήταν εμφανέστατη.

Το σώμα του έγινε αντικείμενο μελέτης από το ESPN και ο Γιάννης γινόταν κάθε μέρα και πιο εντυπωσιακός. Οδήγησε την ομάδα του στα playoffs και πλέον τον «κοιτούσαν» με άλλο τρόπο άπαντες σε Αμερική και Ευρώπη.

4ο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πλέον γράψει την δική του ιστορία στο ΝΒΑ. Οι διακρίσεις διαδέχονται η μία την άλλη, είναι πλέον ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας του και έχει κερδίσει τον σεβασμό και τον θαυμασμό όλων στον «μαγικό» κόσμο.

Πλέον, είναι ικανός να τα βάλει με τους καλύτερους της λίγκας και η πρόκληση είναι στα... μέτρα του. «Εκνευρίζει» με την άμυνα και το κορμί του τους κορυφαίους και τα δεδομένα είναι σε άλλη βάση. Την βάση που έθεσε ο ίδιος ο Γιάννης με την δουλειά που έχει ρίξει τα τελευταία χρόνια σε παρκέ και γυμναστήριο.

5ο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Το περσινό καλοκαίρι του Γιάννη «πήγε» το σώμα του ένα βήμα πιο μακρυά. Η δουλειά που έριξε στο γυμναστήριο ήταν και πάλι εντυπωσιακή και πλέον το σώμα του είχε αλλάξει τα δεδομένα. Η «Μarca» πήρε αφορμή για να τον ονομάσει το, «πιο τέλειο σώμα του ΝΒΑ» και το γιατί το έκανε αυτό, είναι φανερό. Η εικόνα τους δικαιώνει. Η σεζόν τον βρήκε να είναι και πάλι ο απόλυτος ηγέτης των Μπακς, να πηγαίνει στο δεύτερο All Star Game της καριέρας του και αυτό δεν είναι κάτι που έρχεται εύκολα στον... μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

ΣΗΜΕΡΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσει στο επίπεδο που είναι σήμερα. Είναι ο απόλυτος ηγέτης των Μπακς, ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ και πρωταγωνιστής σε μια λίγκα που δεν χαρίζεται. Η φωτογραφία που ανέβασε ακόμα ένα καλοκαίρι αποδεικνύει περίτρανα ότι γνωρίζει πολύ καλά ότι μόνο αν δουλέψει σκληρά θα καταφέρει να φτάσει στην πιο υψηλή κορυφή και να γράψει μοναδική ιστορία για εκείνον, την οικογένεια του, την ομάδα του και την πατρίδα του.

 

NBA Τελευταία Νέα