Δέκα στιγμές που έκαναν περήφανο το ελληνικό kickboxing! (vids)

Δέκα στιγμές που έκαναν περήφανο το ελληνικό kickboxing! (vids)

bet365

Το ελληνικό Kickboxing έχει... εξάγει σπουδαίους αθλητές, στις σημαντικότερες διοργανώσεις του αθλήματος και το gazzetta.gr στέκεται στις 10 σπουδαιότερες νίκες που είδαμε.

Τα μαχητικά αθλήματα στην Ελλάδα έχουν πολλούς λόγους για να είναι περήφανα, διαχρονικά. Το gzzetta.gr στέκεται σε δέκα στιγμές που πέρασαν μέσα στην χρονιά, κάνοντας να φώτα να πέφτουν πάνω τους.

Έλληνες πρωταθλητές που έπαιξαν σε διοργανώσει σα να λέμε «Champions ή Europa League». Διοργανώσεις σημαντικές που απέδειξαν ότι το ελληνικό kickboxing δεν έχει απλά ταλέντο αλλά και αθλητές που η μέση τους είναι... φτιαγμένη για ζώνες!

Στοφορίδης - Glory

Ο Γιάννης Στοφορίδης έπαιξε με τον Anderson 'Braddock' Silva. Ο «Wrangler» έδωσε ένα νοκ ντάουντ στον πρώτο γύρο, αλλά στο δεύτερο ο αντίπαλός του νίκησε με την εμπειρία του.

Εξακουστίδης - K-1

Νίκησε τον Τάιγκα και μέσα σε 4 μήνες έχει κληθεί στην Ιαπωνία για την κορυφαία διοργάνωση 3 φορές. Πριν λίγες μέρες ηττήθηκε στην 8άδα που έπαιξε αλλά ήταν ο μόνος που κόντραρε τον τελικά νικητή του τουρνουά. Η Ιαπωνία τον περιμένει ξανά.

Σκορδίλης - Road t Glory

O Γιάννης Σκορδίλης που κέρδισε την οχτάδα τουρνουά του 'Road to Glory' στην Αγγλί

Γιάννης Παπαδόπουλος - Muay Thai Grand Prix

O Γιάννης Παπαδόπουλος νίκησε τον Jason Young στο Λονδίνο για τη διοργάνωση του Muay Thai Grand Prix

Μπούκης - GOW

Νίκησε τον Ιταλό Φλορέντσο Πεζάρε στο «Gow». Ο Μπούκης είναι ένα από τα ονόματα που ήδη πρωταγωνιστούν στο ελληνικό Kickboxing και φαίνεται ότι έχει να δώσει πολλά ακόμα.

Μανώλας - NDC

Έπαιξε κόντρα στην Ιταλία κόντρα στον Λούκα Νοβέλο. Ο Έλληνας αθλητής αδικήθηκε όπως γράφτηκε τότε από τους περισσότερους με τις εντυπώσεις να τις έχει κερδίσει αυτός.

Φλοριάν

Ο Αλβανός πρωταθλητής που έχει την Ελλάδα σαν δεύτερη πατρίδα του, έπαιξε στην Αυστρία με τον Wilson Sanches Mendez - και νίκησε.

Κακουμπάβας - FFC 30

Νίκησε τον Μπαζάνοφ στην Αυστρία, με τον «nightmare» να παίρνει ακόμα μία σημαντική νίκη στην καριέρα του.

Χιώτης

Επαιξε στην Ολλανδία με τον Mark Trijsbirg και ηττήθηκε αλλά το αποτέλεσμα αμφισβητήθηκε μέχρι και από τους Ολλανδούς.

Γρηγορακάκης - Tatneft

Επαιξε στην Ρωσία απέναντι στον επίσης δυνατό Maxim Sazontsev.

 

Τελευταία Νέα