Το κορυφαίο «between the legs» κάρφωμα ανήκει στον Κάρτερ! (vids & poll)

Νίκος Καρφής
Το κορυφαίο «between the legs» κάρφωμα ανήκει στον Κάρτερ! (vids & poll)

bet365

To gazzetta.gr ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν για το κορυφαίο «between the legs» κάρφωμα σε διαγωνισμό και ο Βινς Κάρτερ ήταν ο μεγάλος νικητής.

Το εντυπωσιακό «between the legs» κάρφωμα με περιστροφή 360 μοιρών μπορεί να μην ήταν αρκετό για να χαρίσει την κορυφή του Slam Dunk Contest στον Ντένις Σμιθ Τζούνιορ, αλλά έδωσε την ιδέα στο gazzetta.gr να δημιουργήσει ένα poll!

Μερικά από τα κορυφαία «between the legs» dunks (όταν η μπάλα περνάει ανάμεσα στα πόδια) όλων των εποχών δόθηκαν προς ψήφιση και ο κόσμος έδειξε την προτίμηση του στον Βινς Κάρτερ.

Μαζί με τον «Vinsanity» διεκδίκησαν την κορυφή οι Πολ Τζορτζ, Τζέισον Ρίτσαρντσον, Αντρέ Ιγκουοντάλα, Κόμπι Μπράιαντ και Ντένις Σμιθ, αλλά το κάρφωμα που έκανε ο τότε παίκτης των Ράπτορς στο διαγωνισμό του 2000 δεν γινόταν να χάσει.

Οι αναγνώστες του gazzetta.gr έφεραν τον Κάρτερ στην κορυφή με ποσοστό 40%, κάτι που μαρτυρά την διαφορά του από τους υπόλοιπους. Στην δεύτερη θέση ο άνθρωπος που μας έκανε να εμπνευστούμε το poll. Ο Ντένις Σμιθ με το κάρφωμα 360 μοιρών + between the legs συγκέντρωσε το 22% των ψήφων.

Την τριάδα κλείνει ο εντυπωσιακός Τζέισον Ρίτσαρντσον για το κάρφωμα του στον διαγωνισμό του 2003.

Θυμηθείτε τα καρφώματα και δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας!

Bινς Κάρτερ

Πολ Τζορτζ

Τζέισον Ρίτσαρντσον το 2003

Tζέισον Ρίτσαρντσον το 2004

Κόμπι Μπράιαντ

Το κάρφωμα του Ιγκουοντάλα στο 2:55

Ντένις Σμιθ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα