Τα ομορφότερα γκολ του Ολυμπιακού στο Champions League (poll & vids)

Τα ομορφότερα γκολ του Ολυμπιακού στο Champions League (poll & vids)

Τα ομορφότερα γκολ του Ολυμπιακού στο Champions League (poll & vids)

bet365

Το gazzetta.gr κάνει flash back, θυμάται τα δέκα από τα ομορφότερα γκολ που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός στο Champions League και ζητά την ψήφο σας.

Η φετινή παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και στο Champions League ολοκληρώθηκε άδοξα.

Το gazzetta.gr γυρίζει τον χρόνο πίσω, θυμάται τα ομορφότερα γκολ των πρωταθλητών Ελλάδας στη διοργάνωση των αστεριών και ζητά την ψήφο σας.

Ποιο από τα παρακάτω είναι το αγαπημένο σας;

Στέλιος Γιαννακόπουλος με Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Δεν είναι μόνο η κρισιμότητα του τέρματος αλλά κι η σπανιότητά του. Σχεδόν... τρώει το παγωμένο χορτάρι του κρατικού γηπέδου για να σοράρει.

Στέλιος Γιαννακόπουλος με Πόρτο

Τι γκολ! Τι γκολάρα!

Αλέξης Αλεξανδρής με Άγιαξ

Από το καλύτερα γκολ που έχουμε δει από παίκτη του Ολυμπιακού στο Champions League. Τρομερό βολ πλανέ!

Χρήστος Πατσατζόγλου στη Βέρντερ

Πέρα από το ότι ήταν ένα γκολ που έβαλε την υπογραφή του στην πρώτη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού στο Champions League ήταν και τρομερό από άποψη ομορφιάς! Ούτε που πρόλαβε να δει την μπάλα ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Ζιοβάνι στη Γαλατασαράι

Ενα γκολ που μόνο παίκτες σαν τον Ζιοβάνι μπορούσαν να βάλουν. Το βράδυ που... κρεμάστηκε ο Μοντραγκόν στην Ριζούπολη.

Ριβάλντο στη Λίβερπουλ

Το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού σε αγγλικό έδαφος ήταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βραζιλιάνου. Έσπασε το τοίχος και έβαλε τις βάσεις για νίκη-πρόκριση., Τελικά, αυτή δεν ήρθε μιας κι ο Τζέραρντ είχε άλλη άποψη.

Ερόλ Μπουλούτ με Ρεάλ Μαδρίτης

Του έρχεται η μπάλα από την απομάκρυνση του Παβόν και έξω από την περιοχή πιάνει ένα δυνατό δεξί σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της «βασίλισσας».

Βλάντιμιρ Βάις στην Παρί

Έμεινε για πολύ λίγο στο Λιμάνι, ο Ολυμπιακός εκείνο το βράδυ ηττήθηκε με 4-1 αλλά ο Σλοβάκος κατάφερε με αυτό το γκολ να μας κάνει να τον θυμόματε.

Τσόρι στη Μάλμε

Στο 63' της αναμέτρησης, ο Μαζουακού κάνει τη σέντρα απομακρύνει η άμυνα των Σουηδών, του έρχεται η μπάλα, ζυγίζει το πόδι του και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με σουτάρα έξω από την περιοχή.

Μήτρογλου στην Άντερλεχτ

Είναι έξω από την περιοχή, φέρνει την μπάλα στο δεξί και εκτελεί με άψογο τρόπο βάζοντας ένα από τα τρία γκολ στο Βέλγιο.

Φυσικά αυτά δεν είναι τα μόνο! Φετφατζίδης στη Μαρσέιγ, Κάμπελ με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Στολτίδης με Βέρντερ, Μήτρογλου στην Άρσεναλ, Ζέτερμπεργκ στην Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι μερικά ακόμη εξαιρετικά γκολ. Μακάρι να χωρούσαν όλα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα