Ολυμπιακός: Αυτοί σκόραραν στο ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο! (vids)

Ολυμπιακός: Αυτοί σκόραραν στο ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο! (vids)

Ολυμπιακός: Αυτοί σκόραραν στο ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο! (vids)

bet365

Από τον Μπεν και τον Εμενίκε, στον Γκόγκιτς, τον Ζιοβάνι, τον Ζάχοβιτς και όχι μόνο. Το gazzetta.gr θυμάται τους παίκτες του Ολυμπιακού που σκόραραν στο ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Βιτόρουλ Κοστάντα – ΑΠΟΕΛ (21+).

Μπεν και Εμενίκε έκαναν το ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό, σκοράροντας. Δεν είναι, όμως, οι μόνοι!

To gazzetta.gr θυμάται τους άλλους τρεις παίκτες που έκαναν πρεμιέρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την ερυθρόλευκη ριγωτή και κούνησαν τα αντίπαλα δίχτυα.

Σεζόν 1997-1998, ο Ολυμπιακός οφείλει να περάσει τα προκριματικά για να μπει στους ομίλους. Και τα καταφέρνει. Επικρατεί 5-0 της Σλάβια Μοζίρ στο ΟΑΚΑ κι ο Γκόγκιτς πετυχαίνει 2 τέρματα στο πρώτο του ματς στην Ευρώπη. Ο Νινιάδης είχε ανοίξει το σκορ, ο Γεωργάτος έκανε το 4-0 κι ο Αλεξανδρής διαμόρφωσε στο 88' το 5-0.

Η ευρωπαϊκή σεζόν στο Λιμάνι τη σεζόν 1999-2000 ξεκινά με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ. Το τελικό σκορ 3-3, με τον Ζιοβάνι να κάνει το ντεμπούτο του στ' αστέρια με την ερυθρόλευκη με τον πλέον ιδεατό τρόπο: Σκοράρει δις και βοηθάει τα μέγιστα για να γραφτεί στην ιστορία της ομάδας μία σημαντική βραδιά. Στο ίδιο ματς σκοράρει κι ο Ζλάτκο Ζάχοβιτς. Δύο μεταγραφές αρκετών δις που στην πορεία μόνο ο Βραζιλιάνος έβγαλε - και με το παραπάνω - τα λεφτά του.

O Γκαλέτι είχε σκοράρει επίσης στο 1-1 με τη Λάτσιο στο Καραϊσκάκης.

Ο Βάις στην ήττα με 4-1 από την Παρί στο Φάληρο.

Ο Αφελάι είχε σημειώσει 6 γκολ με τον Ολυμπιακό, το 1 το πέτυχε στο πρώτο του ματς με τους πρωταθλητές Ελλάδας στο Φάληρο κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στο ίδιο ματς κι ο Μαζουακού σκόραρε κόντρα στην ομάδα της Μαδρίτης, στο πρώτο του ματς με τον Ολυμπιακό.

Και φτάσαμε στο... χθες. Εμενίκε και Μπεν έκαναν το ντεμπούτο τους με την φανέλα του Ολυμπιακού. Και βρήκαν δίχτυα. Και μπήκαν κι αυτοί στη σχετική λίστα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα