Χάνει το Λονδίνο η Βλάσιτς!

Gazzetta team
Χάνει το Λονδίνο η Βλάσιτς!

bet365

Απούσα από το μεγάλο ραντεβού των αθλητών στο Λονδίνο θα είναι η Μπλάνκα Βλάσιτς, η οποία ανακοίνωσε ότι δεν θα μετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Η «ασημένια» Ολυμπιονίκης και δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια του ύψους ήτα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο αγώνισμα, ωστόσο, όπως τόνισε μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας, δεν έχει αναρρώσει από την επέμβαση που υποβλήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στον Αχίλλειο τένοντα.

«Ανέβαλα συνεχώς την απόφασή μου για το αν θα πάω στο Λονδίνο. Όμως, ο χρόνος μου τελειώνει και πρέπει να το κάνω τώρα. Τη δεδομένη στιγμή η κατάστασή μου βελτιώνεται και είμαι καλύτερη από προπόνηση σε προπόνηση. Όμως, δεν θα είμαι σε καλή φόρμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν με ενδιαφέρει να πάω και να κάνω άλματα κάτω από το επίπεδό μου. Έτσι, το πιο καλό για μένα είναι να μείνω σπίτι και να γίνω καλά», είπε χαρακτηριστικά η 28χρονη πρωταθλήτρια, η οποία κατέχει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στο ύψος με 2,08μ.

 

Τελευταία Νέα