Στίβος: Ο τελικός του NCAA στόχος του Μαντζουράνη

manztouranis

bet365

Κάνοντας ήδη μία πολύ καλή πορεία στις ΗΠΑ, ο σφυροβόλος Άγγελος Μαντζουράνης στοχεύει να βρεθεί στον τελικό του NCAA.

Ο νεραός πρωταθλητής της σφυροβολίας, Άγγελος Μαντζουράνης, έχει αξιοποιήσει την υποτροφία που έχει λάβει από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα και τη σεζόν αυτή σπουδάζει εκεί όσο παράλληλα κάνει την προπόνησή του και βελτιώνει τις επιδόσεις του.

Ο Μαντζουράνης, που πρόσφατα έριξε 73.85μ που είναι νέο ατομικό ρεκόρ για τον ίδιο, αφού έχει βρει τα πατήματά του στη νέα του βάση πλέον θέτει τους στόχους του για τη σεζόν: «Από το Σεπτέμβρη που ήρθα στις ΗΠΑ έθεσα πολύ υψηλά τον πήχη για το υπόλοιπο της σεζόν. Η επίδοση που πέτυχα στο Μπάιλορ με έκανε λίγο πιο αισιόδοξο στο ότι μπορώ να πετύχω τον αρχικό μου στόχο», δήλωσε ο 20χρονος μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ και συνέχισε τονίζοντας πως αυτό που θα ήθελε για φέτος είναι μία καλή παρουσία στον τελικό του NCAA: «Δε θέλω από τώρα να πω πολλά σε σχέση με τους στόχους μου στη θερινή περίοδο. Ωστόσο θα ήθελα να έχω μια καλή πρώτη παρουσία στον τελικό του NCAA».

Αξίζει να αναφέρουμε πως αν και νεαρός σε ηλικία, ο ίδιος φαίνεται πως έχει σταθεροποιηθεί στις 70άρες βολές και είναι πανέτοιμος να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, υπό τις δοηγίες του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου. Παράλληλα, ο Μαντζουράνης είναι ένας από τους ουκ ολίγους νεαρούς σφυροβόλους της χώρας που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε διεθνές επίπεδο μαζί με τους Κώστα Ζάλτο, Νικόλα Πολυχρονίου, Ορέστη Ντουσάκη κτλ., οι οποίοι ακλουθούν τα χνάρια των μεγαλύτερων Μιχάλη Αναστασάκη και Χρήστου Φραντζεσκάκη.

@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI
 

Τελευταία Νέα