Τεντόγλου: Στις 10 Μαΐου η πρεμιέρα του στη σεζόν

Πηνελόπη Γκιώνη
Τεντόγλου: Στις 10 Μαΐου η πρεμιέρα του στη σεζόν

bet365

Με μίτινγκ του Diamond League στις 10 Μαΐου θα ξεκινήσει τη σεζόν του ο Μίλτος Τεντόγλου.

Το αγωνιστικό του πρόγραμμα εν όψει της απαιτητικής σεζόν του ανοιχτού στίβου και ειδικά των ερχόμενων Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, ετοιμάζει ο άλτης του μήκους Μίλτος Τεντόγλου.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι που στη διάρκεια της σεζόν του κλειστού διατήρησε τον τίτλο του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, έχει προγραμματίσει ήδη τον πρώτο του αγώνα για τη σεζόν ο οποίος θα είναι στις 10 Μαΐου στο Diamond League της Ντόχα. Ο κάτοχος ενός διαμαντιού (2022), θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο μίτινγκ και όπως δήλωσε ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα του θεσμού πιστεύει πως οι καλές συνθήκες που έχει πάντα εκεί θα τον βοηθήσουν στο να κάνει μία καλή αρχή στη σεζόν: «Εχω αγωνιστεί ξανά στη Ντόχα, το 2019 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, όμως δεν έχω αγωνιστεί ποτέ στο συγκεκριμένο μίτινγκ. Οι συνθήκες στη Ντόχα είναι πάντα τέλειες και πάντα έχει λίγο αεράκι οπότε ελπίζω πως θα ξεκινήσει δυνατά τη σεζόν του ανοιχτού του 2024».

Νωρίτερα, ο Τεντόγλου μαζί με όλο το γκρουπ του Πομάσκι θα κάνουν την προετοιμασία τους στη Σμύρνη.

Ο Έλληνας άλτης, που το περασμένο καλοκαίρι στέφθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής με 8.52μ, θα συνεχίσει πιθανότατα με το διεθνές μίτινγκ της Κύπρου ενώ έπειτα θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού που θα φιλοξενηθεί στη Ρώμη το διάστημα 7-12 Ιουνίου.

 

Τελευταία Νέα