Τεντόγλου: Προετοιμασία στη Σμύρνη ενόψει ανοιχτού στίβου

Πηνελόπη Γκιώνη
tentoglou_miltos

bet365

Το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας του, ενόψει της απαιτητικής σεζόν του ανοιχτού στίβου, θα πραγματοποιήσει στην Τουρκία ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο πρωταθλητής του μήκους ανδρών, Μίλτος Τεντόγλου, ξεκουράστηκε για μόλις μερικές μέρες, χωρίς βέβαια να αφήσει την προπόνηση, και πλέον μπαίνει σε τροχιά ανοιχτού στίβου και Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι, που μόλις στις αρχές του Μαρτίου κατέκτησε τον δεύτερο Παγκόσμιο τίτλο του στον κλειστό διατηρώντας τη θέση του στην κορυφή της διοργάνωσης, ετοιμάζεται για μία απαιτητική σεζόν στον ανοιχτό στίβο με Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και μεγάλο στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης από το Τόκιο 2020, έχει ως στόχο του να διατηρήσει τους τίτλους του σε Ευρωπαϊκό και Ολυμπιακούς και να κάνει το repeat, αφού αυτή τη στιγμή αγωνίζεται σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις ως κάτοχος των τίτλων.

Τεντόγλου στο Gazzetta: «Ένα παπούτσι δεν κάνει τον καλό αθλητή»

Για να το πετύχει αυτό, θα μεταφέρει τις προπονήσεις του στη Σμύρνη και σε ένα νέο, σύγχρονο προπονητικό κέντρο που βρίσκεται εκεί. Από τις 31 Μαρτίου ως και τις 19 Απριλίου ο Τεντόγλου όπως και οι συναθλητές του Τόρι Φράνκλιν, Ανδρέας Πανταζής, Σπυριδούλα Καρύδη και Τιχομίρ Ιβάνοφ θα προπονούνται στην Τουρκία όπου και θα βγάλουν ένα μεγάλο κομμάτι της προετοιμασίας τους.

Στο πλάνο του Ελληνα μηκίστα είναι να ξεκινήσει τους καλούς αγώνες από τον Μάιο ώστε να είναι έτοιμος στις αρχές Ιουνίου για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και να μπορέσει αν φορμαριστεί όσο πιο σωστά γίνεται για να κάνει την κορύφωσή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ποιοι Έλληνες έχουν προκριθεί για το Παρίσι 2024

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
 

Τελευταία Νέα