Στίβος: Η World Athletics τρολάρει το BBC που… ενθουσιάστηκε με το 100αρι του Μπαπέ στα 10.90

Μπαπέ

bet365

Με μία φωτογραφία… όλο νόημα, η Παγκόσμια ομοσπονδία στίβου «απάντησε» στο BBC για το άρθρο του για τον Μπαπέ, ο οποίος ήταν ένα δευτερόλεπτο πιο αργός από το παγκόσμιο ρεκότ του Μπολτ στα 100 μέτρα.

Μεγάλο τρολάρισμα έχει πέσει με ένα ποστάρισμα στα σόσιαλ του BBC όπου προσπάθησε να πλασάρει ένα εκτιμώμενο 10.90 στα 100 μέτρα του Κιλιάν Μπαπέ, ως επίδοση που ήταν κοντά στο… παγκόσμιο ρεκόρ του Γιουσέιν Μπολτ.

Ο Μπολτ προφανώς με το 9.58 που έχει, απέχει 1,3 δευτερόλεπτο από το σπριντ που έπιασαν τα ραντάρ για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή της Παρί, διαφορά που είναι… χαώδης για τα 100 μέτρα.

Ομως, η πραγματικότητα είναι πιο… σκληρή για το ατυχέστατο ποστάρισμα του BBC. Αυτό το 10.90 είναι πιο αργό και από τις κορυφαίες γυναίκες σπρίντερ στον κόσμο και κυρίως τις Τζαμαϊκανές και τις Αμερικανίδες, που έχουν τρέξει και κάτω από τα 19.70.

Και η World Athletics θέλησε να τρολάρει το βρετανικό δίκτυο, ποστάροντας της Σέλι Αν Φρέιζερ Πράις και Σέρικα Τζάκσον να… γελούν σαν υστερικές με το -όντως- εντελώς αστείο και άκυρο ποστ του BBC, με ένα περιπαικτικό σχόλιο «10.90; Συμπαθητικό»…


 

Τελευταία Νέα