Αντίδραση ΚΚΕ και Πομάσκι για την ανάρτηση-απάντηση Αυγενάκη στο άρθρο του Δ. Κουτσούμπα στο Gazzetta

Ο Γιώργος Πομάσκι μιλάει σε δημοσιογράφο

bet365

Η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη, που θέλησε να απαντήσει σε όλα τον κατηγόρησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας μέσα από το άρθρο του στο Gazzetta, προκάλεσε την αντίδραση του ΚΚΕ, αλλά και του Γιώργου Πομάσκι.

Ο έμπειρος προπονητής, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο υφυπουργός αθλητισμού, είπε:

«Λυπάμαι αλλά ο κύριος Αυγενάκης φαίνεται ότι έχει τη μύγα… Όσο και να προσπαθεί, δεν μπορεί να μας πείσει. Τουλάχιστον εμάς, που είμαστε κάθε μέρα μέσα στα γήπεδα και έχουμε μάτια και βλέπουμε. Ας μας πει λοιπόν: Πόσα στάδια στην Αττική είναι έτοιμα να υποδεχτούν επίσημους αγώνες και διοργανώσεις; Υποσχέσεις έχουμε φάει με το κουτάλι. Κοστούμια έχουμε βάλει πολλές φορές για να βγάλουμε φωτογραφίες με την κορδέλα. Λεφτά χαλάσαμε, αλλά δεν έχουμε στάδια, έχουμε χωράφια. Τουλάχιστον να τα σπείρουμε αν δεν μπορούμε να τα γεμίσουμε με αθλητές. Δεν μπορεί να μας κοροϊδεύει. Μπορεί όμως να πάει στη ΓΓΑ και να μετρήσει τα σωματεία και τα παιδιά φέτος. Θα τα βρει λιγότερα» είπε χαρακτηριστικά.

ΚΚΕ: Οταν λες μισή αλήθεια, λες ολόκληρο ψέμα

Και το ΚΚΕ πήρε θέση επί του σχόλιου του κ. Αυγενάκη, με τον βουλευτή του Ν. Ηρακλείου, Μ. Συντυχάκη, να φέρνει το θέμα μέχρι την Βουλή.

Η τοποθέτηση του γραφείου Τύπου του κόμματος, αναφέρει τα εξής:

«Για το σχόλιο του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Αυγενάκη, σχετικά με το άρθρο του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στην ιστοσελίδα gazzetta.gr, σημειώνουμε τα εξής:

1ον: Όταν λες τη μισή αλήθεια λες ένα ολόκληρο ψέμα. Η θέση του ΚΚΕ για τη συμμετοχή των αθλητών και των προπονητών στα ΔΣ των Αθλητικών Ομοσπονδιών αποτυπώνεται στο παρακάτω βίντεο με την τοποθέτηση του αγορευτή του ΚΚΕ Μανώλη Συντυχάκη για τη συγκεκριμένη διάταξη (παρ. 6, του άρθρου 6 του νομοσχεδίου 4726/2020).

Στο ίδιο άρθρο υπήρχε και η τελευταία διάταξη (παρ. 7) που όριζε θητείες και όρια ηλικίας για τις αρχαιρεσίες των Αθλητικών Ομοσπονδιών, κάτι που έβρισκε το ΚΚΕ αντίθετο και ήταν ο λόγος που το καταψήφισε. Το ίδιο έκαναν και όλα τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης. Αυτό το ξέρει ο κύριος Αυγενάκης γιατί ήταν παρών στη συζήτηση. Απλώς ας ρίξει μια ματιά στα πρακτικά για να μην πιάνεται αδιάβαστος...

2ον: Σχετικά με τα χρήματα που έχει δώσει για τον αθλητισμό και τις υποδομές, μάλλον δεν έπιασαν τόπο, αφού η κατάσταση των προπονητηρίων μιλά από μόνη της. Παραθέτουμε ενδεικτικά κάποιες εικόνες. Δεν βάζουμε όλες όσες έχουμε στα χέρια μας, από κάθε πόλη της χώρας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να πέσει το ίντερνετ. (σ.σ. παραθέτει φωτογραφίες από τις κακοτεχνίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλα τα κεντρικά προπονητήρια στίβου στη χώρα)

3oν: Όσο για τα κλειστά γυμναστήρια της Παιανίας που μας είπε ότι ετοιμάζεται να «αναστήσει», θα του πούμε απλώς ότι ήταν το ανέκδοτο της φετινής χρονιάς για τον κόσμο του στίβου. Αλήθεια, πόσες κορδέλες έχουν κοπεί στην Παιανία από το 2004 και μετά; Μάλλον περισσότερες και από αυτές του Μετρό της Θεσσαλονίκης...»

 

Τελευταία Νέα