Wild Wild West

Wild Wild West

Λένε -κι όχι άδικα- ότι το φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ θα έχει χρώμα... Δύσης!

Οι ομάδες της Περιφέρειας όχι μόνο ενισχύθηκαν, όχι μόνο ανέβηκαν πολλά επίπεδα, αλλά υπόσχονται μοναδικό υπερθέαμα και τεράστια ανταγωνιστικότητα.

Τα περισσότερα φώτα στράφηκαν πάνω στην Οκλαχόμα, αφού πρόσθεσε δίπλα από τον Ουέστμπρουκ δύο πραγματικούς σούπερ σταρ, όπως είναι οι Πολ Τζορτζ και Καρμέλο Άντονι.

Στο Χιούστον ο Τζέιμς Χάρντεν δεν νιώθει... μοναξιά αφού θα έχει παρέα τον Κρις Πολ, ενώ το Γκόλντεν Στέιτ παραμένει με τον ίδιο κορμό και αποτελεί... εγγύηση όσον αφορά την διατήρηση των κεκτημένων.

Οι Σπερς δεν έκαναν πολλές αλλαγές αλλά παραμένουν πάντα από τις μεγάλες δυνάμεις του ΝΒΑ, την ώρα που οι Κλίπερς έκαναν τις κινήσεις που έπρεπε για να καλύψουν το «κενό» του Πολ, οι Νάγκετς δυνάμωσαν με τον Μίλσαπ, οι Τίμπεργουλβς υπόσχονται μεγάλα πράγματα φέτος, οι Λέικερς θα ζουν στον αστερισμό του Λόνζο Μπολ, ενώ οι Πέλικανς έχουν «δέσει» πολύ περισσότερο με τους Ντέιβις και Κάζινς.

image

Golden State Warriors

Περιφέρεια: Pacific

2016-17: 67-15

Προπονητής: Steve Kerr

Σημαντικές προσθήκες: Nick Young (Los Angeles Lakers), Omri Casspi (Minnesota Timberwolves), Jordan Bell (rookie)

Σημαντικές απώλειες: Matt Barnes, James Michael McAdoo (Philadelphia 76ers)

Σενάριο «σαμπάνιας»: Φυσικά στόχος του Golden State δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του «back to back» πρωταθλήματος! Οι Warriors διατήρησαν τον βασικό τους κορμό και θα είναι η ίδια ομάδα με πέρυσι που έφτασε... εύκολα στον δεύτερο τίτλο της τα τρία τελευταία χρόνια.

Σενάριο «καταστροφής»: Εάν και εφόσον η ομάδα του Steve Kerr δεν καταφέρει να φτάσει στους τελικούς του ΝΒΑ θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη. Αυτή τη στιγμή είναι ένα click πιο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. Καταστροφή θα ήταν κάποιος τραυματισμός ο οποίος θα έφερνε τα πάνω κάτω στο Oakland.

Πρόβλεψη gazzetta.gr: Οι Warriors είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και έχουν όλα τα φόντα για να πανηγυρίσουν ξανά μετά από έναν χρόνο.

image

Los Angeles Clippers

Περιφέρεια: Pacific

2016-17: 51-31

Προπονητής: Glenn Doc Rivers

Σημαντικές προσθήκες: Danilo Gallinari (Denver Nuggets), Milos Teodosic (Cska Moscow), Patrick Beverley (Houston Rockets), Sam Dekker (Houston Rockets), Louis Williams (Houston Rockets), Montrezl Harrell (Houston Rockets), Jawun Evans (rookie), Willie Reed (Miami Heat), Sindarius Thornwell (rookie).

Σημαντικές απώλειες: Chris Paul (Houston Rockets), Jamal Crawford (Minnesota Timberwolves), Raymond Felton (Oklahoma City Thunder), Luc Mbah a Moute (Houston Rockets), Paul Pierce (αποσύρθηκε), J.J. Redick (Philadelphia 76ers), Marreese Speights (Orlando Magic).

Σενάριο «σαμπάνιας»: Μπορεί να αποχώρησε από την ομάδα ο Chris Paul μαζί με τους Jamal Crawford και J.J. Redick ωστόσο οι Clippers ίσως και να παρουσιαστούν καλύτεροι ή το ίδιο καλοί με την περσινή χρονιά. Αν καταφέρουν να φτάσουν μέχρι τους τελικούς της Δύσης θα μιλάμε για την απολύτως πετυχημένη σεζόν της ομάδας.

Σενάριο «καταστροφής»: Το απευκταίο σενάριο θα ήταν να χτυπήσει... επιδημία τραυματισμών την ομάδα του Los Angeles, κάτι που έχει παρατηρηθεί πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια. Φυσικά θα επιδράσει συνολικά την ομάδα και μπορεί να την βγάλει τελείως εκτός στόχων!

Πρόβλεψη gazzetta.gr: Αν ο Γκρίφιν παραμείνει υγιής μπορούν να φτάσουν τις 45-50 νίκες και να διεκδικήσουν το κάτι καλύτερο στα playoffs της Δυτικής Περιφέρειας.

image

Los Angeles Lakers

Περιφέρεια: Pacific

2016-17: 26-56

Προπονητής: Luke Walton

Σημαντικές προσθήκες: Lonzo Ball (rookie), Kentavious Caldwell-Pope (Detroit Pistons), Brook Lopez (Brooklyn Nets), Kyle Kuzma (rookie), Josh Hart (rookie).

Σημαντικές απώλειες: D’Angelo Russell (Brooklyn Nets), Timofey Mozgov (Brooklyn Nets), Nick Young (Golden State Warriors), Tarik Black (Houston Rockets),

Σενάριο «σαμπάνιας»: Λίγο η επιλογή του Lonzo Ball, λίγο οι προσθήκες των Lopez, Caldwell-Pope και λίγο η παρουσία του Ingram, οι Lakers ξεκινούν τη σεζόν με στόχο την επιστροφή στην postseason του ΝΒΑ ύστερα από τη σεζόν 2012-13! Σίγουρα έχουν μεγάλο δρόμο να διανύσουν, ωστόσο οι «Λιμνάνθρωποι» αναμένεται να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την πρόκριση στην πρώτη οκτάδα της Δύσης.

Σενάριο «καταστροφής»: Με δεδομένες τις κινήσεις που έγιναν, το σενάριο «μια από τα ίδια» δεν θα αρέσει σε κανέναν στο Λος Άντζελες, πολλώ δε μάλλον τον πρόεδρο «Μάτζικ» Τζόνσον. Όπου «μια από τα ίδια» δεν είναι απαραίτητα ο αποκλεισμός από τα playoffs αλλά εμφανίσεις ανάλογες με αυτές των τελευταίων ετών, αφού δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν τις 30 νίκες σε μια σεζόν!

Πρόβλεψη gazzetta.gr: Θα το παλέψουν, θα το κυνηγήσουν, αλλά δύσκολα θα καταφέρουν να μπουν στην postseason της Δύσης. 30 με 35 νίκες ίσως και να είναι το ταβάνι των φετινών Lakers.

image

Phoenix Suns

Περιφέρεια: Pacific

2016-17: 24-58

Προπονητής: Earl Watson

Σημαντικές προσθήκες: Josh Jackson (rookie), Davon Reed (rookie), Alec Peters (rookie), Mike James (Panathinaikos).

Σημαντικές απώλειες: Leandro Barbosa (FA), Ronnie Price (New York Knicks).

Σενάριο «σαμπάνιας»: Όταν μια ομάδα έχει να μπει επτά χρόνια στα playoffs, στην Αριζόνα θα πίνουν μέχρι... πρωίας εάν και εφόσον τα καταφέρουν φέτος. Πέρυσι (24-58) και πρόπερσι (23-59) είχαν από τις χειρότερες χρονιές τους και φυσικά στόχος τους είναι να πάνε καλύτερα τη φετινή σεζόν.

Σενάριο «καταστροφής»: Αν και εφόσον έχουν χειρότερο ρεκόρ φέτος σε σχέση με τις δύο τελευταίες χρονιές, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα στο Φοίνιξ. Η επιλογή του Jackson στο draft αλλά και ο ανεβασμένος (στην preseason) Mike James θα είναι από τους παίκτες που θα μπουν στο παζλ προκειμένου να το αποτρέψουν.

Πρόβλεψη gazzetta.gr: Μερικές φορές οι Σανς είναι «fun to watch» ομάδα ωστόσο δύσκολα θα συνδυάσουν το θέαμα με την ουσία. Με 30 νίκες θα είναι ικανοποιημένοι στην Αριζόνα...

image

Sacramento Kings

Περιφέρεια: Pacific

2016-17: 32-50

Προπονητής: Dave Joerger

Σημαντικές προσθήκες: De’Aaron Fox (rookie), Harry Giles (rookie), Justin Jackson (rookie), Vince Carter (Memphis Grizzlies), Zach Randolph (Memphis Grizzlies), George Hill (Utah Jazz), Bogdan Bodganovic (Fenerbahce).

Σημαντικές απώλειες: Darren Collison (Indiana Pacers), Tyreke Evans (Memphis Grizzlies) , Langston Galloway (Detroit Pistons), Rudy Gay (San Antonio Spurs), Ty Lawson (Shandong Golden Stars ), Ben McLemore (Memphis Grizzlies).

Σενάριο «σαμπάνιας»: Δεν είναι ένα, δεν είναι δύο, αλλά 11 χρόνια χωρίς την postseason για τους «Βασιλιάδες» του Σακραμέντο. Φέτος ενισχύθηκαν σημαντικά και μοιάζουν πιο ικανοί από ποτέ για να τα καταφέρουν ύστερα από τη σεζόν 2005-06.

Σενάριο «καταστροφής»: Τι χειρότερο από τις 32 νίκες της περσινής σεζόν; Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που οι βλέψεις των Kings είναι αρκετά πιο υψηλές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Στην preseason, πάντως, έδειξαν πολλά θετικά στοιχεία.

Πρόβλεψη gazzetta.gr: Έστω και οριακά, ίσως φέτος να είναι η χρονιά τους και να καταφέρουν να κόψουν τελευταίοι το «νήμα» των playoffs.

image

Dallas Mavericks

Περιφέρεια: Southwest

2016-17: 33-49

Προπονητής: Rick Carlisle

Σημαντικές προσθήκες: Dennis Smith Jr. (rookie), Josh McRoberts (Miami Heat)

Σημαντικές απώλειες: -

Σενάριο «σαμπάνιας»: Τα 16 τελευταία χρόνια οι Μάβερικς έχουν χάσει μόνο δύο φορές το τρένο των playoffs, εκ των οποίων την περσινή σεζόν. Από τη στιγμή που επιχειρούν το rebuild έχοντας αποκτήσει πολλούς νέους παίκτες δεύτερης γραμμής (εξαίρεση ο Dennis Smith Jr. φυσικά) στόχος είναι 35+ νίκες.

Σενάριο «καταστροφής»: Όταν μια ομάδα «χτίζεται» εκ νέου εγκυμονούν οι κίνδυνοι της μεγάλης αποτυχίας. Σίγουρα κανείς στο Ντάλας δεν θα ήθελε να δει την ομάδα του από την 12η θέση και κάτω... (πέρυσι 11η).

Πρόβλεψη gazzetta.gr: Ο Dennis Smith Jr. θα είναι από τους βασικούς υποψήφιους για το rookie of the year, αλλά οι Μάβερικς με το ζόρι θα φτάσουν τις 30-35 νίκες.

image

Houston Rockets

Περιφέρεια: Southwest

2016-17: 55-27

Προπονητής: Μάικ Ντ' Αντόνι

Σημαντικές προσθήκες: Chris Paul (Los Angeles Clippers), PJ Tucker (Toronto Raptors), Tarik Black (Los Angeles Lakers), Luc Mbah a Moute (Los Angeles Clippers).

Σημαντικές απώλειες: Patrick Beverley (Los Angeles Clippers), Lou Williams (Los Angeles Clippers), Sam Dekker (Los Angeles Clippers), Montrezl Harrell (Los Angeles Clippers).

Σενάριο «σαμπάνιας»: Πρωτάθλημα! Τι άλλο; Άλλωστε η προσθήκη του Chris Paul έγινε με γνώμονα να έχει έναν ακόμα All Star παίκτη δίπλα του ο James Harden με στόχο το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι, όταν και έφτασαν οι Rockets μέχρι τα ημιτελικά της Περιφέρειας.

Σενάριο «καταστροφής»: H είσοδος στα playoffs θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη για το Houston. Αν όχι τότε θα κάνουμε λόγο για παταγώδη αποτυχία. Στην παρούσα φάση το... καταστροφικό σενάριο θα ήταν ο αποκλεισμός από τον πρώτο γύρο.

Πρόβλεψη gazzetta.gr: Ανάλογη σεζόν με την περσινή. Εύκολα θα μπουν στα playoffs, αλλά στα ημιτελικά θα... βρουν τον μπελά τους. Είτε από Oklahoma, είτε από San Antonio, είτε από Golden State, είτε ακόμα και από τους Clippers...

image

Memphis Grizzlies

Περιφέρεια: Southwest

2016-17: 43-39

Προπονητής: David Fizdale

Σημαντικές προσθήκες: Tyreke Evans (Sacramento Kings), Ben McLemore (Sacramento Kings), Dillon Brooks (rookie), Ivan Rabb (rookie).

Σημαντικές απώλειες: Zach Randolph (Sacramento Kings), Vince Carter (Sacramento Kings), Tony Allen (New Orleans Pelicans)

Σενάριο «σαμπάνιας»: Μια ανάλογη πορεία με την περσινή, όταν και τερμάτισαν στην 7η θέση της Δυτικής Περιφέρειας με αποτέλεσμα να πάρουν το εισιτήριο για τα playoffs. Βέβαια στόχος είναι το παραπάνω βήμα και όχι ο αποκλεισμός από τον πρώτο γύρο. Μάλιστα οι Spurs έστειλαν νωρίς τους Grizzlies σπίτια τους, τόσο τη σεζόν 2015-16, όσο και πέρυσι.

Σενάριο «καταστροφής»: Για επτά συναπτά έτη το Memphis βρίσκεται στην postseason του ΝΒΑ. Οπότε γίνεται αντιληπτό ότι εάν δεν τα καταφέρει φέτος θα ήταν το worst case σενάριο που θα μπορούσε να τους τύχει.

Πρόβλεψη gazzetta.gr: Οριακά. Πολύ οριακά θα κριθεί η συμμετοχή των Grizzlies, με το πρόσημο να έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι αρνητικό, παρά θετικό.

image

New Orleans Pelicans

Περιφέρεια: Southwest

2016-17: 34-48

Προπονητής: Alvin Gentry

Σημαντικές προσθήκες: Rajon Rondo (Chicago Bulls), Frank Jackson (rookie), Tony Allen (Memphis Grizzlies), Ian Clark (Golden State Warriors), Dwayne Bacon (rookie)

Σημαντικές απώλειες: Donatas Motiejunas (Shandong Golden Stars), Tim Frazier (Washington Wizards).

Σενάριο «σαμπάνιας»: Οι Anthony Davis και Demarcus Cousins έδειξαν ότι ταιριάζουν απόλυτα στο ρόστερ των Pelicans, οι οποίοι παρουσιάζονται πιο ικανοί από ποτέ για να επιστρέψουν στα playoffs ύστερα από δύο χρόνια.

Σενάριο «καταστροφής»: Οι τραυματισμοί. Μόνο σε αυτήν την περίπτωση δεν θα είναι οι Pelicans ανταγωνιστικοί με απώτερο στόχο τα playoffs. Βέβαια ο Rondo θα είναι για λίγο καιρό στα πιτς ωστόσο υπάρχει η «εγγύηση» που ονομάζεται Jrue Holiday.

Πρόβλεψη gazzetta.gr: Θα μπουν στα playoffs και δεν αποκλείεται να φτάσουν τις 45 νίκες, όπως ακριβώς και την σεζόν 2014-15.

image

San Antonio Spurs

Περιφέρεια: Southwest

2016-17: 61-21

Προπονητής: Gregg Popovich

Σημαντικές προσθήκες: Jarron Blossomgame (rookie), Rudy Gay (Sacramento Kings), Joffrey Lauvergne (Chicago Bulls), Derrick White (rookie)

Σημαντικές απώλειες: Dewayne Dedmon (Atlanta Hawks), David Lee (FA), Jonathon Simmons (Orlando Magic)

Σενάριο «σαμπάνιας»: Στόχος των San Antonio Spurs δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ και γι' αυτόν θα παλέψουν και φέτος. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που υπάρχει ακόμα το «what if» των περσινών τελικών της Δύσης μετά τον τραυματισμό του Kawhi Leonard.

Σενάριο «καταστροφής»: Να κάνει ένα βήμα πιο πίσω σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν. Ακόμα και αν δεν ξεπεράσει τις 60 νίκες στην regular season, το San Antonio θα έχει υψηλές βλέψεις στα playoffs. Ο μεγάλος προβληματισμός θα υπάρξει αν «πέσει» κάτω από την 4άδα της Δύσης.

Πρόβλεψη gazzetta.gr: Κάθε... πέρσι λέμε ότι είναι «η τελευταία χρονιά» των «παππούδων» αλλά μετά και τη νέα σεζόν δύσκολα θα υπάρξει συνέχεια. Δύσκολα δεν θα βρεθούν στους τελικούς της Δύσης.

image

Denver Nuggets

Περιφέρεια: Northwest

2016-17: 40-42

Προπονητής: Michael Malone

Σημαντικές προσθήκες: Paul Millsap (Atlanta Hawks), Tyler Lydon (rookie), Trey Lyles (Utah Jazz), Monte Morris (rookie)

Σημαντικές απώλειες: Danilo Gallinari (Los Angeles Clippers), Roy Hibbert (FA), Mike Miller (FA)

Σενάριο «σαμπάνιας»: Την περασμένη σεζόν έχασαν στο... νήμα την είσοδο στα playoffs τερματίζοντας στην 9η θέση της Δυτικής Περιφέρειας και όπως δείχνουν τα πράγματα θα προσπαθήσουν να πετύχουν ό,τι δεν κατάφεραν πριν από μερικούς μήνες.

Σενάριο «καταστροφής»: Να μην «δέσουν» οι Millsap-Jokic στη frontline, o Farried να αρχίσει τη μουρμούρα και αντί για μια σεζόν με προοπτική, να γυρίσει και να εξελιχθεί σε... εφιάλτη για τους Νάγκετς. Οι 40- νίκες είναι... απαγορευτικές!

Πρόβλεψη gazzetta.gr: Θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την είσοδο στην postseason, αλλά από τη στιγμή που έχει δυναμώσει η Δύση είναι πολύ δύσκολο να τερματίσουν στην πρώτη οκτάδα.

image

Minnesota Timberwolves

Περιφέρεια: Northwest

2016-17: 31-51

Προπονητής: Tom Thibodeau

Σημαντικές προσθήκες: Jimmy Butler (Chicago Bulls), Jamal Crawford (Los Angeles Clippers), Aaron Brooks (Indiana Pacers), Taj Gibson (Oklahoma City Thunder), Jeff Teague (Indiana Pacers)

Σημαντικές απώλειες: Omri Casspi (Golden State Warriors), Kris Dunn (Chicago Bulls), Zach LaVine (Chicago Bulls), Ricky Rubio (Utah Jazz)

Σενάριο «σαμπάνιας»: Με δεδομένες τις κινήσεις που έχουν γίνει στην Minnesota, ο στόχος της εισόδου στα playoffs ύστερα από 13 χρόνια είναι πλέον ορατός. Μπάτλερ, Τιγκ, Κρόφορντ θα δώσουν ποιότητα στους «Λύκους» με τους Τάουνς και Ουίγκινς αποτελούν... εγγύηση.

Σενάριο «καταστροφής»: Αν και εφόσον οι Timberwolves βυθιστούν και φέτος στην μετριότητα με τέτοιο ρόστερ, τότε είναι δύσκολο να σηκώσουν... κεφάλι γρήγορα. Αν κινηθούν στις 30-35 νίκες θα κάνουμε λόγο για τεράστια αποτυχία.

Πρόβλεψη gazzetta.gr: Η λογική λέει ότι η Minnesota θα μπει στα playoffs και σε περίπτωση που αποφύγει Warriors στον πρώτο γύρο, μπορεί να γλυκοκοιτάξει και τελικούς Περιφέρειας.

image

Oklahoma City Thunder

Περιφέρεια: Northwest

2016-17: 47-35

Προπονητής: Billy Donovan

Σημαντικές προσθήκες: Paul George (Indiana Pacers), Carmelo Anthony (New York Knicks), Raymond Felton (Los Angeles Clippers), Patrick Patterson (Toronto Raptors)

Σημαντικές απώλειες: Victor Oladipo (Indiana Pacers), Domantas Sabonis (Indiana Pacers), Taj Gibson (Minnesota Timberwolves), Enes Kanter (New York Knicks), Doug McDermott (New York Knicks)

Σενάριο «σαμπάνιας»: Φέτος η Oklahoma θα είναι η μία super-team του ΝΒΑ, αφού δίπλα στον Russell Westbrook προστέθηκαν οι σούπερ σταρ, Paul George και Carmelo Anthony. Στόχος δεν είναι άλλος από τους τελικούς του πρωταθλήματος και η κατάκτηση του τίτλου.

Σενάριο «καταστροφής»: Αν δεν «δέσουν» οι τρεις All Stars των Thunder και αποδειχθεί στην πορεία ότι καθένας θα θέλει από μία μπάλα, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Βάσει ρόστερ θα είναι αποτυχία η μη παρουσία της ομάδας στους τελικούς της Δύσης.

Πρόβλεψη gazzetta.gr: Oι Warriors δεν χαρίζονται εύκολα. Η Oklahoma θα προσπαθήσει για την είσοδο στους τελικούς της Δύσης. Μέχρι εκεί!

image

Portland Trail Blazers

Περιφέρεια: Northwest

2016-17: 41-41

Προπονητής: Terry Stotts

Σημαντικές προσθήκες: Caleb Swanigan (rookie), Zach Collins (rookie).

Σημαντικές απώλειες: Allen Crabbe (Brooklyn Nets).

Σενάριο «σαμπάνιας»: Πέρσι ήταν η ομάδα που πήρε την τελευταία θέση για την postseason του ΝΒΑ και ατύχησαν να βρουν στον πρώτο γύρο τους Warriors από τους οποίους αποκλείστηκαν με sweep. Ρεαλιστικός στόχος αποτελούν και φέτος τα playoffs, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που έχει αυξηθεί και ο βαθμός δυσκολίας.

Σενάριο «καταστροφής»: Το να μην καταφέρουν να μπουν στην postseason δεν θα σημάνει και την καταστροφή των Blazers αν και επί τέσσερα σερί χρόνια δίνουν ανελλιπώς το «παρών». Το άσχημο θα ήταν μια θέση στο 10-12 με 30-35 νίκες στο σύνολο.

Πρόβλεψη gazzetta.gr: Με δυσκολία θα κυνηγήσουν τα playoffs. Έχουν το «συν» της ίδιας ομάδας, ωστόσο θα έχουν να αντιμετωπίσουν πιο... δυνατή Δύση,

image

Utah Jazz

Περιφέρεια: Northwest

2016-17: 51-31

Προπονητής: Quin Snyder

Σημαντικές προσθήκες: Ricky Rubio (Minnesota Timberwolves), Tony Bradley (rookie), Jonas Jerebko (Boston Celtics), Donovan Mitchell (Draft), Thabo Sefolosha (Atlanta Hawks), Ekpe Udoh (Fenerbache)

Σημαντικές απώλειες: Boris Diaw (Paris Levallois), Gordon Hayward (Boston Celtics), George Hill (Sacramento Kings), Trey Lyles (Denver Nuggets).

Σενάριο «σαμπάνιας»: Πορεία ανάλογη της περσινής θα ήταν ό,τι καλύτερο για τους Jazz. Οι 51 νίκες αποτελούσαν ρεκόρ επταετίας για την Utah και σε περίπτωση που θα βάλουν και φέτος το 50+ θα κάνουμε λόγο για πετυχημένη χρονιά. Οτιδήποτε και αν συμβεί στην postseason. Μην ξεχνάτε ότι φέτος η ομάδα αποδυναμώθηκε με τις αποχωρήσεις των Hayward και Hill.

Σενάριο «καταστροφής»: Από τη στιγμή που πέρυσι η Utah τερμάτισε στην 4η θέση , οποιοδήποτε άλλο σενάριο που δεν θα υπάρχει μέσα η λέξη playoffs θα είναι καταστροφικό για τους «Μορμόνους» της Salt Lake City.

Πρόβλεψη gazzetta.gr: Δύσκολα τα playoffs για τους Jazz φέτος. Η Utah είναι ένα από τα μεγαλύτερα ερωτηματικά στην μετά-Hayward εποχή. «Χλωμή» η postseason για τους «Μορμόνους».