Η Αγγελίνα... μας τρελαίνει τα πρωινά! (pics & vid)

Gazzetta team
Η Αγγελίνα... μας τρελαίνει τα πρωινά! (pics & vid)
H Aγγελίνα Ματαλιωτάκη μας τρελαίνει αυτή την εβδομάδα στο «Πρωινό μου», αλλά μην φοβάστε που τελειώνει η βδομάδα... αφού πλέον θα μας τρελαίνει και τα απογεύματα του Σαββάτου.

2010. Το σωτήριον τούτο έτος γνωρίσαμε την Αγγελίνα Ματαλιωτάκη. Δεν θυμάμαι αν ήταν πρώτα οι σέξι φωτογραφίσεις και μετά ο Θέμος ή το αντίστροφο. Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι βρήκαμε κι εμείς την Ελληνίδα Αντζελίνα Τζολί μας. Και, ενώ είχε για ένα διάστημα χαθεί, την εβδομάδα που τελειώνει μας αναστάτωνε κάθε πρωί στο "Πρωινό Mou". Δεν χρειαζόταν να κάνει και πολλά. Και μόνο που καθόταν στο σκαμπό της, πετύχαινε τον στόχο της. Με τέτοια πόδια, στήθος χείλη, μάτια, ήταν τόσο απλό.

Θυμάμαι, ήμουν στο γραφείο της προηγούμενης δουλειάς, όταν, αργά το βράδυ, εκείνη μπήκε στο κτίριο, κατευθυνόμενη στα γραφεία του Nitro. Μόλις είχε φωτογραφηθεί για το επόμενο τέυχος. Και ήταν σαν να σταμάτησε ο χρόνος.

Τόσο εκθαμβωτική είναι η Αγγελίνα από κοντά και αυτό μπορείς να το καταλάβεις και στις φωτογραφίες αλλά και στα βίντεο.

Κι όταν λέμε βίντεο, εννοούμε αυτά από τις εμφανίσεις της στον Θέμο, του οποίου υπήρξε κορίτσι (για εμάς κορίτσαρος)...

...αλλά και από την παρουσία της στο πρωινό του Mega όπου πολύ απλά υπάρχει και ανεβάζει τον δείκτη του σέξι στο κόκκινο πρωί πρωί.

Αλλά μην στεναχωριέσαι που η εβδομάδα τελειώνει και θα σταματήσει να εμφανίζεται στο πρωινό. Γιατί η Αγγελίνα εμφανίζεται, πλέον, τα Σάββατα, στους "Κηπουρούς του Mega".

Κι αν αναρωτιέσαι πόσο σέξι μπορεί να είναι μια γυναίκα σε μια εκπομπή κηπουρικής, θα σου πω ότι, όταν μιλάμε για την Αγγελίνα, η απάντηση είναι "πολύ".

Γιατί η Αγγελίνα τα έχει όλα. Και αυτά τα "όλα" δεν κρύβονται.

Και επειδή, εδώ, σε αυτή τη στήλη, θέλουμε να μαθαίνουμε τα πάντα για τις γυναίκες που μας τρελαίνουν, να σου πω ότι η Αγγελίνα είναι γεννημένη στην Κρήτη, αλλά έχει γονίδια από Μικρά Ασία και Αίγυπτο.

Και τα κράματα τέτοιου είδους είναι επικίνδυνα. Να τα προσέχεις.

Υ.Γ.: Και μη μου πεις ότι δεν σου θυμίζει, έστω και λίγο, την Αντζελίνα Τζολί. Στα σέξι της χρόνια, πριν γίνει μητέρα μισής ντουζίνας κουτσούβελων.

Πηγή: yupiii.gr