Η Παπαβασιλείου μιλάει για όλα (vids)

Gazzetta team
Η Παπαβασιλείου μιλάει για όλα (vids)
Η Έλενα Παπαβασιλείου μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για πρώτη φορά για την αντικαταστάτριά της στο "Μες Στην Καλή Χαρα", Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καλεσμένη στο «Μίλα», το απόγευμα της Παρασκευής.

«Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην εκπομπή, αλλά και πέρσι τα ίδια λέγανε» ανέφερε η σέξι παρουσιάστρια για όσα ακούγονται σχετικά με τη σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τη Ναταλία Γερμανού.

Μάλιστα, στη συνέχεια της συζήτησης πρόσθεσε σχετικά με τη νεαρή παρουσιάστρια: «Στην αρχή η τηλεόραση τρομάζει όλον τον κόσμο που δουλεύει σε αυτή. Ξεδιπλώνεσαι σιγά σιγά! Την εκπομπή δεν προλαβαίνω να την παρακολουθήσω, αλλά βλέπω αποσπάσματα στο internet. Τώρα τι να σου πω; Εγώ δεν το βλέπω σαν να έχει κάτσει στη θέση μου κανείς, γιατί δεν είναι δική μου θέση. Η θέση ανήκει σε όποιον κάθε χρόνο κλείνει το συμβόλαιο».

Ακομα, δες την Έλενα Παπαβασιλείου να απαντάει σε αδιάκριτες ερωτήσεις που έκαναν στην κάμερα της εκπομπής ο Θέμης Γεωργαντάς, η Κατερίνα Καινούργιου και η Σόφη Πασχάλη:

Πηγή: yupii.gr