Πυγμαχία: Τέσσερα μετάλλια στο Παγκόσμιο Κύπελλο

H Εθνική πυγμαχιας εφήβων -νεανίδων

bet365

Η Εθνική Ομάδα Εφήβων - Νεανίδων θριάμβευσε στην Μπούντβα, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Κυπέλλου Πυγμαχίας.

Οι νεαροί πρωταθλητές της πυγμαχίας κατέκτησαν τέσσερα μετάλλια, δύο χρυσά και 2 χάλκινα στην διάρκεια της διοργάνωσης που ολοκληρώθηκε χθες στο Μαυροβούνιο.

Η Άννα Μαρία Τριφύλλη στα 48 κιλά και ο Εμμανουήλ Φωτιάδης στα 63,5 κατέκτησαν τα δύο χρυσά μετάλλια στις κατηγορίες τους, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν η Μαρία Γεωργοπούλου στην κατηγορία των 50 κιλών και η Ουρανία Κάντζαρη στα 57 κιλά.

Η Τριφύλλη στον τελικό της κατηγορίας της (48 κιλά) κατατρόπωσε την Ρωσίδα αντίπαλο της Zrianina Daria και κατέκτησε επάξια το Χρυσό Μετάλλιο.
Ο Φωτιάδης (63,5 κιλά) στην τελική αναμέτρηση του κόντρα στον Κουβανό Yoelvis Leyan έδωσε έναν συγκλονιστικό αγώνα και επικράτησε καθολικά κατακτώντας το 2ο Χρυσό Μετάλλιο για την Ελλάδα.

Η Κάντζαρη, (57 κιλά) πάλεψε σκληρά μέσα στο ρινγκ και παρά την πολύ καλή εμφάνισή της δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Singh Angal Kumari από τη Ινδία κατακτώντας τελικά το χάλκινο μετάλλιο.

Η Γεωργοπούλου στον ημιτελικό της κατηγορίας της (50 κιλά) με την Ινδή Baharanin dharma Nadita δεν αγωνίστηκε λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της, μένοντας έτσι στην τρίτη θέση του βάθρου.


 

Τελευταία Νέα