Πιστεύει στην τρίτη θέση ο Μάντζαρης

Πιστεύει στην τρίτη θέση ο Μάντζαρης

Gazzetta team
Πιστεύει στην τρίτη θέση ο Μάντζαρης

bet365

Ο Αντώνης Μάντζαρης, μίλησε για την τρίτη θέση και τόνισε πως η ομάδα μετά τις πολλές αλλαγές στον πάγκο της έχει βρει επιτέλους την απαιτούμενη χημεία.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αντώνη Μάντζαρη στο psak.gr:

Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι πετύχατε μια σημαντική νίκη κόντρα στο Λαύριο. Πόσο πολύ θα σας βοηθήσει για την συνέχεια;
«Για εμάς ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Όπως όλα τα ματς από εδώ και πέρα καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για ήττες. Βλέπουμε πλέον όλους τους αγώνες σαν τελικούς και κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική».

Ποιο είναι το μυστικό που πιστεύεις ότι θα κρίνει την τρίτη θέση στο φετινό πρωτάθλημα;
«Θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να κάνουμε αυτό που κάνουμε τον τελευταίο καιρό. Να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση στην άμυνα και να βρίσκουμε λύσεις στη επίθεση και στο σκοράρισμα. Έχουμε δυο δυνατά διπλά σε Λαγκάδα και Λαύριο και έχουμε βρει ρυθμό και αυτό είναι πολύ σημαντικό εν όψει της συνέχειας»

Περάσατε μια περίοδο κρίσης και τώρα φαίνεται πως βρίσκεται και πάλι σε ανοδική πορεία;

«Είχαμε όντως κάποια αρνητικά αποτελέσματα. Οι αλλαγές των προπονητών μας αποσυντόνισαν λίγο. Πλέον όμως έχουμε βρει χημεία και ρόλους και παλεύουμε δυνατά σε κάθε παιχνίδι».

Πιστεύεις ότι στο τέλος θα είστε εσείς αυτοί που θα τα καταφέρετε;
«Από τη στιγμή που όλα εξαρτώνται από εμάς, ναι! Αφού χάσαμε τις δυο πρώτες θέσεις θα πρέπει να παλέψουμε για την τρίτη θέση και αν παραμείνουμε το ίδιο σοβαροί όλα θα πάνε καλά».

Απομένουν τρεις αγωνιστικές και έχετε δυο παιχνίδια εντός έδρας. Πιστεύεις ότι είστε πολύ μακριά από το στόχο σας;

«Έχουμε πει ότι κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα την φορά. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με την Δόξα Λευκάδας και θα πρέπει να πάρουμε την νίκη για να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο σε αυτά που θέλουμε να πετύχουμε

Τι θα πρέπει να κάνετε στο συγκεκριμένο παιχνίδι για να πάρετε την νίκη;
«Το πιο σημαντικό όπως είπα είναι να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση στην άμυνα και στην επίθεση να συνεχίσουμε να είμαστε ομαδικοί».

 

Τελευταία Νέα