Λαρεντζάκης: «Μικρή η λέξη "συγκίνηση" για να περιγράψει πως νιώθω»!

Λαρεντζάκης: «Μικρή η λέξη "συγκίνηση" για να περιγράψει πως νιώθω»!

Κάτια Πετροπούλου
Λαρεντζάκης: «Μικρή η λέξη "συγκίνηση" για να περιγράψει πως νιώθω»!

bet365

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για τη νίκη της Ελλάδας επί της Μεγάλης Βρετανίας και το πρώτο του επίσημο ματς με την «μεγάλη» Εθνική.

Για την πρωτόγνωρη εμπειρία που βίωσε με την Εθνική Ανδρών και την καλή εμφάνιση που έκανε μίλησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Κάλιαρι - Ιντερ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Ικάρντι σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο 23χρονος γκαρντ της «επίσημης αγαπημένης» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ για την βαριά «γαλανόλευκη» φανέλα και για την ανάρτηση που έκανε στο instagram, λέγοντας πως νιώθει συγκινημένος.

«Για μας ήταν κάτι καινούριο. Ήρθαμε όλοι με την καλύτερη ψυχολογία και θέληση για αυτά τα παιχνίδια. Ήταν δύσκολο σε τρεις μέρες να βρεθούμε όλοι μαζί και να αποκτήσουμε χημεία. Το καλό είναι πως βγάλαμε καρδιά στο γήπεδο και με την εμπειρία παικτών όπως του Μπουρούση και του Βασιλόπουλου πήραμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Για την νίκη που ήρθε όπως ήρθε είπε: «Το αποτέλεσμα μετρά. Έπρεπε να νικήσουμε! Όταν φοράς τη φανέλα με αυτή την ιστορία και όταν αγωνίζεσαι για πρώτη φορά στην Εθνική έχεις ένα άγχος. Σκέφτεσαι ότι εκπροσωπείς όλη τη χώρα και σε βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι».

Ο ίδιος στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με το εθνόσημο συνέβαλε τα μέγιστα για να έρθει η νίκη και λίγο αργότερα περιέγραψε με τη λέξη «συγκίνηση» τα συναισθήματά του με ανάρτηση στο instagram: «Για μένα ήταν το πρώτο επίσημο ματς. Ήταν το όνειρό μου και είμαι πολύ χαρούμενος που συνδυάστηκε με νίκη και καλή εμφάνιση δική μου. Η λέξη συγκίνηση που έγραψα στο Instagram είναι λίγη για να περιγράψει πώς αισθάνομαι».

Η δεύτερη αποστολή της Εθνικής είναι τη Δευτέρα στις 17:00 απέναντι στο Ισραήλ στο Ηράκλειο και ο παίκτης της ΑΕΚ σχολίασε σχετικά: «Είναι επίσης ένα δύσκολο παιχνίδι και περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου για να κάνουμε το 2/2 και να αρχίσουμε ιδανικά την πορεία μας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα