Χωρίς παίκτες της Euroleague η τελική λίστα της Ισπανίας

Χωρίς παίκτες της Euroleague η τελική λίστα της Ισπανίας

Χωρίς παίκτες της Euroleague η τελική λίστα της Ισπανίας

bet365

Η ισπανική ομοσπονδία έδωσε στη δημοσιότητα την τελική λίστα των 16 διεθνών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, στην οποία δεν περιλαμβάνονται παίκτες της Euroleague.

Η Ισπανία είχε προαναγγείλει ότι σκοπεύει να καλέσει κανονικά τους παίκτες των ομάδων της EuroLeague ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, περιλαμβάνοντας στην αρχική λίστα τους Βίκτορ Κλαβέρ, Πιέρ Οριόλα, Πάου Ρίμπας (Μπαρτσελόνα), Ρούντι Φερντάνεθ (Ρεάλ), Σαν Εμετέριο, Τζοάν Σάστρε, Γκιγιέμ Βίβες (Βαλένθια), Σέρχιο Ροντρίγκεθ (ΤΣΣΚΑ), Ιλμάνε Ντιόπ (Μπασκόνια) και Αλμπέρτο Ντίαθ (Μάλαγα).

Παρ' όλα αυτά, οι Ίβηρες ανακοίνωσαν την τελική 16άδα που θα αρχίσει την προετοιμασία για τους αγώνες με το Μαυροβούνιο και τη Σλοβενία χωρίς παίκτες της Euroleague. Πρόκειται για τους Βίκτορ Αρτεάγα (Εστουδιάντες), Χαβιέ Μπεϊράν (Τενερίφη), Κίνο Κολόμ (Ούνικς Καζάν), Χάιμε Φερνάντεθ (Ανδόρα), Σέρχι Γκαρθία (Σαραγόσα), Νάτσο Γιοβέτ (Μπανταλόνα), Χάβι Λόπεζ (Μπανταλόνα), Άλμπερτ Όλιβερ (Γκραν Κανάρια), Οριόλ Παουλί (Γκραν Κανάρια), Τσάβι Ραμπασέδα (Γκραν Κανάρια), Σέμπας Σάιθ (Μπούργος), Άλεξ Σουάρεθ (Σουάρεθ), Φραν Βάσκεθ (Τενερίφη), Χάβι Βέγκα (Μπούργος), Έντγκαρ Βιθέντο (Εστουδιάντες), Σέρχι Βιδάλ (Μπανταλόνα).

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες για τη μεγάλη προθυμία και τον ενθουσιασμό τους στις κλήσεις μας. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τον προπονητή μας για την υπομονή, τη δέσμευση και τον επαγγελματισμό του. Ευτυχώς το μπάσκετ μας βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Το ταλέντο και ο ενθουσιασμός των παικτών μας είναι εχέγγυα για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής εθνικής ομάδας» ήταν το μήνυμα του προέδρου της FEB, Χόρχε Γκαρμπαχόσα.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα