Οι παίκτες της Εθνικής σε... ακτίνες

Οι παίκτες της Εθνικής σε... ακτίνες

bet365

Το έργο της Εθνικής μας ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολο απέναντι στους Κροάτες μετά το 4-1 του Ζάγκρεμπ. Οι παίκτες του Σκίμπε το πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν και το gazzetta.gr περνάει από... ακτίνες τους διεθνείς.

Καρνέζης: Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα για να δείξει τις ικανότητές του, μιας και στην καλύτερη φάση των Κροατών στο 42' είχε το δοκάρι... σύμμαχο.

Ρέτσος: Είχε πάθος, έμπαινε στις φάσεις δυνατά και κυριαρχούσε στις ψηλές μπαλιές, θα μπορούσε να ανοίξει και το σκορ στο 42' αλλά τον πρόλαβε ο Σούμπασιτς. Κι αυτός είχε καλή εικόνα στο ματς.

Μανωλάς: Με την ταχύτητά του κάλυπτε τους χώρους που πιθανόν θα έβρισκαν οι Κροάτες όταν η μπάλα περνούσε προς την περιοχή της Εθνικής. Έδειξε το πόσο έλειψε στο Ζάγκρεμπ.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Παπασταθόπουλος: Η δύναμη, το πάθος κι η εμπειρία του βοήθησαν αρκετά στο να μην γίνουν επικίνδυνοι οι Κροάτες. Είχε μάλιστα και την καλύτερη ευκαιρία για την Εθνική στο 17' όταν το εξαιρετικό σουτ του στο 17'πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί του δοκάρι. Σημαντική η παρουσία του στο κέντρο της άμυνας για να μην απειλήσει η Κροατία.

Τοροσίδης: Αρκετές βοήθειες στην άμυνα, τα πήγε πολύ καλά πάνω στον Πέρισιτς που στο πρώτο ματς είχε δημιουργήσει ουκ ολίγα προβλήματα με την διεισδυτικότητα του. Γενικότερα είχε καλή εικόνα, ειδικά στο πρώτο μέρος.

Ταχτσίδης: Έδωσε μάχες, αλλά με την χρησιμοποίησή του στο κέντρο θα περίμενε κανείς να περάσει περισσότερες μπάλες προς την τριάδα πίσω από τον Μήτρογλου, αυτό δεν έγινε μιας και μέτρησε αρκετά λάθη. Στο τέλος του ματς είχε μια καλή ενέργεια με ένα σουτ του στην κίνηση το οποίο όμως το μπλόκαρε ο Σούμπασιτς.

Τζιόλης: Βοήθησε να μην κάνει κάθετο παιχνίδι η Κροατία. Με τον Ταχτσίδη στο πλευρό του, λογικό ήταν να μην περνάνε πολλές μπάλες από τα πόδια του. Δεν ήταν αρνητικός αλλά δεν έκανε και κάτι για να τραβήξει την ομάδα πάνω του.

Ζέκα: Αρκετά μαχητικός σε ακόμη ένα ματς, χρήσιμα τρεξίματα, μάλιστα στο 42' από την κεφαλιά του ο Ρέτσος παραλίγο να βρεθεί σε θέση να ανοίξει το σκορ. Είτε δεξιά είτε στον άξονα ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Ελλάδας καλύπτοντας αρκετούς χώρους.

Χριστοδουλόπουλος: Θα περίμενε περισσότερα από τον Λάζαρο ο Σκίμπε μέχρι το 59' που τον είχε στο ματς. Έδωσε τις μάχες του, το πάλεψε αλλά δεν δημιούργησε κάποιες συνθήκες για γκολ για την ομάδα του. Λογική η αλλαγή του με τον Φορτούνη να μπαίνει στη θέση του.

Μπακασέτας: Απείλησε με το αριστερό του στο 13', με το σουτ του όμως να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο. Ο Σκίμπε περίμενε από τον άσο της ΑΕΚ να κάνει κάτι με καλό του στοιχείο, δηλαδή το σουτ. Αυτό δεν συνέβη, στο δημιουργικό κομμάτι δεν βοήθησε και γι αυτό πέρασε στη θέση του ο Γιαννιώτας.

Μήτρογλου: Στο 16' πήγε να βγει καλή κόντρα αλλά στην πάσα του προς τον Χριστοδουλόπουλο ήταν δυνατή. Δεν είχε πολύ καλή εικόνα, αλλά δεν έφτασε η μπάλα αρκετές φορές σ' αυτόν. Ο τραυματισμός του στο τέλος ήταν το... κερασάκι στην τούρτα σε ένα βράδυ που θα θέλει να ξεχάσει.

Φορτούνης: Μπήκε στο ματς 58', το πάλεψε, πήρε κάποιες ενέργειες πάνω του αλλά δεν απείλησε ουσιαστικά ούτε αυτός.

Γιαννιώτας: Με την είσοδό του προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα από τα δεξιά της άμυνας των Κροατών, έτρεξε, άσκησε πίεση ψηλά αλλά όλα αυτά δεν ήταν αρκετά.

Πέλκας: Μπήκε με όρεξη στο 78' όταν τραυματίστηκε ο Μήτρογλου, αλλά το παιχνίδι είχε χαθεί. Βέβαια, ήταν μέσα στη φάση που θα μπορούσαμε να έχουμε ανοίξει το σκορ αλλά ο Ταχτσίδης ήταν οφσάιντ. Στις καθυστερήσεις σούταρε πολύ ψηλά, σε μια φάση που θα μπορούσε από το ύψος της μεγάλης περιοχής να εκτελέσει σωστά.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα