Πάνω από 20.000 κόσμος με Κροατία!

Gazzetta team
Πάνω από 20.000 κόσμος με Κροατία!

bet365

Παρότι οι πιθανότητες πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι λίγες, ο κόσμος θα βρίσκεται δίπλα στους παίκτες της Εθνικής και στο ματς με την Κροατία. Πάνω από 20.000 αναμένονται στο Καραϊσκάκης.

Τι και αν η Εθνική ηττήθηκε στο Ζάγκρεμπ με 4-1 και πλέον έχει ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας; Οι φίλοι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα είναι δίπλα στους παίκτες του Μίκαελ Σκίμπε. Μάλιστα όπως ήδη ανακοινώθηκε η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεπεράσει τις 20.000 και το Καραϊσκάκης θα είναι γεμάτο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Κατόπιν ερωτημάτων σας που σχετίζονται με την πώληση των εισιτηρίων του αγώνα Ελλάδα-Κροατία, σας ενημερώνουμε ότι αυτή έχει ξεπεράσει κατά τι τα 20.000.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Επ’ ευκαιρία της παρούσας ενημέρωσης, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε στους φίλους και φίλες της Εθνικής Ομάδας ότι η online πώληση εισιτηρίων θα συνεχιστεί κανονικά από το www.pame-ethniki.gr μέχρι τις 17:00 αύριο το απόγευμα, ενώ από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» θα πωλούνται εισιτήρια αυστηρά έως τις 15:00.

Η επισήμανση στο ωράριο πώλησης εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη για το κοινό, διότι η συνήθης διαδικασία διαφοροποιείται για λόγους ασφαλείας (στους προηγούμενους αγώνες της Εθνικής Ομάδας πωλούνταν εισιτήρια μέχρι την ώρα έναρξής τους)».


 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα