Στο Mundial Μαρόκο και Τυνησία

Gazzetta team
Στο Mundial Μαρόκο και Τυνησία

bet365

Το Μαρόκο πήρε τεράστια εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού (0-2) και σφράγισε την παρουσία του στο Mundial, όπως και η Τυνησία μετά το 0-0 με την Λιβύη.

Η Ακτή Ελεφαντοστού ήθελε μόνο νίκη εντός κόντρα στο Μαρόκο για να πάρει την πρωτιά στον τελευταίο όμιλο των προκριματικών, όμως η ομάδα του Ρενάρ ήταν ανώτερη και επικράτησε 0-2 χάρη σε γκολ των Ναμπίλ Ντιράλ και Μεχντί Μπενάτια στο πρώτο μέρος. Ετσι, πήρε την πρωτιά και την πρόκριση σε Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά μετά το 1998, ενώ την παρουσία της στην Ρωσία τσέκαρε και η Τυνησία μετά το εντός έδρας 0-0 με την Λιβύη. Η τελευταία πέρασε για 5η φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Mundial και πρώτη μετά το 2006.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Εκτός από τη διοργανώτρια Ρωσία, το εισιτήριο για το Mundial έχουν τσεκάρει Βραζιλία, Ιράν, Ιαπωνία, Μεξικό, Βέλγιο, Κορέα, Σαουδική Αραβία, Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία, Νιγηρία, Κόστα Ρίκα, Πολωνία, Αίγυπτος, Ισλανδία, Σερβία, Γαλλία, Πορτογαλία, Αργεντινή, Κολομβία, Ουρουγουάη, Παναμάς, Σενεγάλη, Μαρόκο, Τυνησία.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα