Ζέκα: «Να δούμε τα λάθη και να τα δώσουμε όλα στη ρεβάνς»

Gazzetta team
Ζέκα: «Να δούμε τα λάθη και να τα δώσουμε όλα στη ρεβάνς»

bet365

Παρά την βαριά ήττα με 4-1 από την Κροατία ο Κάρλος Ζέκα δεν χάνει την πίστη του για πρόκριση τονίζοντας πως θα πρέπει να δουν τα λάθη που έγιναν στο Ζάγκρεμπ και να πάνε να τα δώσυν όλα στο Καραϊσκάκης.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Σουηδία – Ιταλία. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Βαριά ήττα που είχε να κάνει με τα πολλά λάθη γνώρισε η Εθνική από την Κροατία με τον Κάρλος Ζέκα να αναφέρει μιλώντας στο Cosmote Sport τα εξής: «Είναι δύσκολο και το ξέρουμε, αλλά έχουμε ένα παιχνίδι στην Αθήνα και θα δούμε τι θα γίνει αλλά ξαναλέω πως είναι πολύ δύσκολο»

Για το τι πήγε στραβά: «Κάναμε κάποια λάθη, τώρα όμως έγιναν, θα πρέπει να δούμε τι έχουμε κάνει και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι για με το κεφάλι ψηλά και να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Η Κροατία είναι μεγάλη ομάδα, αλλά και εμείς έχουμε πολύ καλούς παίκτες και δεν το περιμέναμε να χάσουμε με 4-1. Πρέπει να προετοιμαστούμε για την Κυριακή, χρειαζόμαστε τρία γκολ και δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε»

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα