Παπασταθόπουλος: Πονάω, αλλά θέλω να παίξω!

Gazzetta team
Παπασταθόπουλος: Πονάω, αλλά θέλω να παίξω!

bet365

Την πεποίθηση του ότι θα είναι σε θέση να παίξει, αλλά και την πίστη του για ένα καλό αποτέλεσμα στην Κροατία εξέφρασε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος!

Ο Έλληνας διεθνής ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην συνέντευξη τύπου κι απάντησε σε ερωτήσεις Ελλήνων, αλλά και Κροατών δημοσιογράφων. Φυσικά η πρώτη ερώτηση αφορούσε τον τραυματισμό του και το αν θα είναι σε θέση να παίξει το βράδυ της Πέμπτης.

«Είμαι καλύτερα. Πονάω, αλλά θέλω πολύ να παίξω. Θα το δούμε στην προπόνηση και θα μιλήσω με τον προπονητή μας για να δούμε την κατάσταση».

Αν ήθελε κάποια άλλη κλήρωση: «Είναι το ίδιο με όποια ομάδα και να παίζαμε. Είναι δύο παιχνίδια. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε και ευελπιστώ να πάμε εμείς στο Μουντιάλ».

Η άποψη του για τους Κροάτες ποδοσφαιριστές: «Πάρα πολύ καλοί παίκτες. Για τον Μόντριτς δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι. Καλή ομάδα η Κροατία, αλλά όπως κι εμείς έχει αδύνατα σημεία. Όποια ομάδα βρεθεί σε καλύτερη μέρα αυτή θα πάρει την πρόκριση για να πάει στο Μουντιάλ».

Ποιο είναι το μυστικό της Ελλάδας, που δεν έχει τοπ σταρ παίκτες, αλλά έχει τον τρόπο να παίρνει προκρίσεις: «Μπορεί όντως να μην έχουμε τοπ σταρ, αλλά είμαστε ομάδα που βγάζει 100%. Παίζουμε σαν να μην υπάρχει αύριο. Αν έχουμε αυτή την ομάδα, δεν χρειάζεται τοπ σταρ παίκτες. Ξέρουμε τι ζητάμε από τακτική κι έχουμε δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι στα δύσκολα είμαστε εκεί».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση να μην αγωνιστεί απάντησε πως: «Υπάρχει. Θα δούμε την προπόνηση, αλλά θέλω να αγωνιστώ. Πιστεύω θα μπορέσω να είμαι μέσα στο γήπεδο».

Ήσασταν και το 2009 στα μπαράζ στην Ουκρανία, αλλά και το 2013 με την Ρουμανία. Είναι σημαντικό ότι έχετε τέτοιες παραστάσεις: «Είναι σημαντικό η εμπειρία. Δεν το ζούμε πρώτη φορά. Είναι 2 ματς που όποια ομάδα είναι στη μέρα της και έχει τύχη θα τα καταφέρει».

Αν θα παίξουμε με επιπλέον κίνητρο και για τους απόντες όπως ο Μάνταλος, ο Μανωλάς και ο Δώνης: «Είναι επιπλέον λόγος να παίξουμε και γι' αυτούς. Για το θέμα του Μανωλά μίλησε ο προπονητής. Πριν τα παιχνίδια δεν θα πω κάτι. Μετά τα ματς όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα κάτι θα πω».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα