Αρκετά τα ερωτηματικά για τον Σκίμπε

Δημήτρης Τομαράς
Αρκετά τα ερωτηματικά για τον Σκίμπε

bet365

Τα προβλήματα του Μίκαελ Σκίμπε δεν είναι λίγα και τα ερωτηματικά για την 11άδα της Εθνικής μας ομάδας με την Κροατία για το πρώτο χρονικά μπαράζ στο Ζάγκρεμπ είναι αρκετά...
Ο Καρνέζης είναι εκείνος που έχει το προβάδισμα για βασικός κίπερ από εκεί και πέρα οι Σταφυλίδης, Φορτούνης και Μήτρογλου δείχνουν σίγουροι για την αρχική ενδεκάδα. Εφόσον δεν παίξει ούτε ο Παπασταθόπουλος ούτε και ο Σωκράτης υπάρχει η εκδοχή με Τζαβέλλα και Κυριάκο Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας και δεξιά έναν εκ των Ρέτσου - Μανιάτη. Αριστερά μπορεί να πάει ο Σταφυλλίδης και στο κέντρο ο Σάμαρης με τον Ζέκα.
Δεκάρι θα είναι ο Φορτούνης και φορ ο Μήτρογλου αλλά από εκεί και πέρα υπάρχουν ερωτηματικά και για τα εξτρέμ. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο ο Ζέκα να πάει δεξί εξτρέμ και να παίξουν Τζιόλης και Σάμαρης στο κέντρο. Για την άλλη πλευρά υπάρχουν οι επιλογές των Χριστοδουλόπουλου και Γιαννιώτα. Ο Σκίμπε πάντως δεν άνοιξε τα χαρτιά του ούτε την Τρίτη και συνέχισε να δείχνει τον προβληματισμό του αλλά και την αναμονή του για Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Τοροσίδη καθώς εάν προλάβουν θα είναι αμφότεροι βασικοί. Ο ένας στόπερ και ο άλλος δεξιός μπακ.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα