Παπαδόπουλος: «Η Εθνική θα απαντήσει στο γήπεδο»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Η Εθνική θα απαντήσει στο γήπεδο»

bet365

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ανέφερε ότι η Εθνική Ελλάδος θα πρέπει να απαντήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο στους Κροάτες τονίζοντας παράλληλα ότι οι διεθνείς θα είναι έτοιμοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος του Αμβούργου στην εφημερίδα «Real News»

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Μίλαν – Γιουβέντους με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

«Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο για τέτοια λόγια. Αυτοί που κάνουν τέτοιες δηλώσεις δείχνουν έτσι ότι φοβούνται. Εμείς, από την πλευρά μας, θα απαντήσουμε στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε δυνατά και ψυχωμένα και στα δύο παιχνίδια και ο καλύτερος ας περάσει. Δεν έχει σημασία που θα διεξαχθεί το πρώτο ματς και πού η ρεβάνς, ούτε με ποιον θα κληρωνόμασταν. Όταν καλείσαι να μετάσχεις στην ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ, οφείλεις να είσαι έτοιμος για όλα. Άλλα πράγματα μετρούν σε αυτά τα ματς: το πάθος, η αγωνιστικότητα, η συγκέντρωση και στα 180 λεπτά, η προσήλωση στο πλάνο του προπονητή, τα λιγότερα λάθη και η τύχη φυσικά. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι οι Έλληνες μαζί έναν ακόμη μεγάλο θρίαμβο».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα