Λέοβατς: «Καλός ο Φορτούνης, εμείς την πρόκριση»

Λέοβατς: «Καλός ο Φορτούνης, εμείς την πρόκριση»

Gazzetta team
Λέοβατς: «Καλός ο Φορτούνης, εμείς την πρόκριση»

bet365

O Mάριν Λέοβατς έστειλε ήδη την Κροατία στο Μουντιάλ, τονίζοντας πως χρειάζεται μόνο να αποδείξει πως είναι καλύτερη από την Ελλάδα.

Ο Ντάλιτς έστειλε μήνυμα στον Λέοβατς πως τον έχει στα πλάνα του, ενώ θα μάθει τις επόμενες ημέρες τα... πάντα από τον αμυντικό του ΠΑΟΚ για την ομάδα του Σκίμπε. Ο Κροάτης διεθνής μίλησε στους συμπατριώτες του για την εικόνα της Ελλάδας, ενώ τόνισε πως η Κροατία είναι κοντά στην πρόκριση!

«Πρέπει να είμαστε πιο ποιοτικοί και καλύτεροι, αλλά πρέπει να γνωρίζουμε πως ο επαναληπτικός στο Καραϊσκάκη θα είναι πολύ δύσκολος. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Η Ελλάδα είναι μια εξαιρετική ομάδα στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά έχει προβλήματα όταν κληθεί να δημιουργήσει και να σκοράρει. Στο να υπερασπιστούν ένα αποτέλεσμα οι Ελληνες είναι καλοί, οτιδήποτε άλλο δεν τους ωφελεί» ήταν το αρχικό σχόλιο του Λέοβατς.

Ο Κροάτης αμυντικός του ΠΑΟΚ στάθηκε σε Μήτρογλου, Φορτούνη, αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση «Η Ελλάδα έχει βρει ρυθμό και είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες. Δυο ποδοσφαιριστές ξεχωρίζω επιθετικά, τον Μήτρογλου και τον Φορτούνη, τον οποίο γνωρίζω πολύ καλά και μπορώ να πω πως είναι πολύ επικίνδυνος. Είμαι όμως αισιόδοξος πως η Κροατία θα είναι αυτή που θα προκριθεί στο Μουντιάλ. Είμαστε καλύτεροι από την Ελλάδα και είναι στο χέρι μας η πρόκριση. Πρέπει να αποδείξουμε μόν πως είμαστε καλύτεροι».

Ο Λέοβατς μίλησε και για το γεγονός πως δεν θα υπάρχουν οπαδοί της Κροατίας στον επαναληπτικό «Δεν ξέρω τι να πω... Την τελευταία φορά στην Ελλάδα υπήρξαν σοβαρά επεισόδια. Υπάρχουν φανατικοί οπαδοί στην Ελλάδα και θα είναι καλύτερο να μην έρθουν Κροάτες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα