Σταφυλίδης στο gazzetta.gr: « 50-50 η πρόκριση στο Μουντιάλ!»

Σταφυλίδης στο gazzetta.gr: « 50-50 η πρόκριση στο Μουντιάλ!»

bet365

Ο αντίπαλος στα μπαράζ που... δεν θα ήθελε να έχει, το άγχος που υπήρχε με το Γιβραλτάρ, εκείνα που είπαν οι παίκτες στο ημίχρονο στα αποδυτήρια κι η διαφορά ποιότητας. Ο Κώστας Σταφυλίδης μίλησε για όλα αυτά στο gazzzetta.gr

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Το πρώτο ημίχρονο δεν της... βγήκε όπως θα ήθελε αλλά στη συνέχεια οι Διεθνείς μας λύθηκαν και έφτασαν στην άνετη νίκη επί του Γιβραλτάρ.

Ο Κώστας Σταφυλίδης μίλησε στο gazzetta.gr για εκείνα που είπαν οι παίκτες μεταξύ τους στα αποδυτήρια, στάθηκε στη διαφορά ποιότητας και εύχεται να είχε... κανέναν αντίπαλό του στα μπαράζ!

«Είχαμε άγχος γιατί τέτοιου είδους ματς είναι πάντα επικίνδυνα. Όσο δεν σκοράραμε τα πόδια βάραιναν, αλλά από εκεί και πέρα όταν ευτυχίσαμε να σκοράρουμε όλα έγιναν πιο εύκολα», είπε αρχικά στο gazzetta.gr ο διεθνής μπακ της Άουγκσμπουργκ.

Τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος και βελτιώθηκε η ομάδα;

«Στο ημίχρονο κάτσαμε και μιλήσαμε. Είπαμε πως πρέπει να σκοράρουμε ακόμα ένα γκολ για σιγουριά, τα καταφέραμε και μετά νομίζω ότι το ματς ήταν πολύ ανοιχτό για να ακολουθήσουν κι άλλα».

Φάνηκε κι η διαφορά ποιότητας.

«Εντάξει, είχαμε μεγάλη διαφορά. Τα παιδιά του Γιβραλτάρ παλεύουν, προσπαθούν αλλά η διαφορά ποιότητας είναι τεράστια».

Έχεις προτίμηση σε κάποιον αντίπαλο;

«Όχι, κανέναν. Αν μπορούσα να μην είχα κανέναν, δεν θα ήθελα. Από εκεί και πέρα βλέπουμε. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές , περιμένουμε να δούμε την κλήρωση. Εμείς θα τα δώσουμε όλα και πιστεύω να πάρομε κάτι πολύ θετικό».

Πόσο εφικτό είναι να βρεθεί η Εθνική στο Μουντιάλ;

«Όσο και να μη βρεθεί. Είναι 50-50 ειδικά σε μια τέτοια φάση, όπου ο αντίπαλός μας θα διαθέτει παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Όπως είπα και πριν, εμείς θα τα δώσουμε όλα, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει».

Κάποιο μήνυμα στον κόσμο θα ήθελες να στείλεις;

«Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" που ήταν κοντά μας, μαζί καταφέραμε να προκριθούμε στα μπαράζ».

Με τη μεταγραφή του Παναγιώτη Ρέτσου στη Μπάγερ Λεβερκούζεν μεγάλωσε η ελληνική παροικία στο γερμανικό πρωτάθλημα. Πόσο όμορφο είναι για εσάς που παίζετε στο εξωτερικό να έχετε συχνά αντίπαλό σας έναν συμπαίκτη στην Εθνική;

«Σίγουρα όλοι μας όταν παίζουμε μεταξύ μας έχουμε μεγάλη χαρά, μας δίνεται η ευκαιρία να τα πούμε και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι η Bundesliga και νομίζω τα καταφέρνουμε πολύ καλά».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα