ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Χριστοδουλόπουλος: «Να μας δώσει ακόμα μια χαρά αυτή η ομάδα»

Χριστοδουλόπουλος: «Να μας δώσει ακόμα μια χαρά αυτή η ομάδα»

Χριστοδουλόπουλος: «Να μας δώσει ακόμα μια χαρά αυτή η ομάδα»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ευχήθηκε η Ελλάδα να περάσει και από τα μπαράζ και να δώσει ακόμα μια χαρά σε όλο τον κόσμο...

Το πρόγραμμα ανταμοιβής της Sportingbet κάνει τη διαφορά. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+)!

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του ΣΚΑΪ:

Για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης: «Τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει συνηθίσει τον κόσμο να του δίνει χαρές, με ωραίες εμφανίσεις, προκρίσεις. Το πιο σημαντικό είναι να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Ο στόχος ήταν να προκριθούμε στα μπαράζ, θα δούμε τώρα τι θα γίνει αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα έχουμε την ευκαιρία μας».

Για το αν θέλει πιθανό αντίπαλο: «Δεν υπάρχει τίποτα εύκολο, όλα τα παιχνίδι δύσκολα και σε αυτό το επίπεδο να προτιμάς κάποιον αντίπαλο είναι λάθος».

Για την πορεία της Εθνικής: «Ήταν μια προκριματική φάση στην οποία εγώ δεν συμμετείχα πολύ. Ξέροντας τα παιδιά, μπορώ να μιλήσω σαν τρίτος για αυτή την πορεία. Το θέλανε πολύ το δείχνανε πολύ, υπάρχει αυτή η μίνι παράδοση που η ομάδα δεν λείπει από τις μεγάλες διοργανώσεις και όλοι ήθελαν να επιστρέψουν εκεί».

Για το που κρίθηκε η πρόκριση: «Με Βοσνία και Βέλγιο το κάτι παραπάνω. Όπως και το παιχνίδι στην Εσθονία. Είναι σημαντικό να παίρνεις βαθμούς εκεί που δεν παίρνουν οι άλλοι».

Για το αν σκέφτεται το καλοκαίρι να βρίσκεται στα γήπεδα της Ρωσίας: «Αυτή η ομάδα να μας δώσει αυτή τη χαρά κι αν μπορέσω και εγώ να είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας θα είναι το καλύτερο για όλους».

Best of internet