Τοροσίδης: Μας έκανε καλό το ταξίδι στην Αυστραλία!

Τοροσίδης: Μας έκανε καλό το ταξίδι στην Αυστραλία!

Gazzetta team
Τοροσίδης: Μας έκανε καλό το ταξίδι στην Αυστραλία!

bet365

Για την σημασία στην αλλαγή ψυχολογίας που είχε το ταξίδι στην Αυστραλία στις πρώτες μέρες του Σκίμπε στάθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης, που μίλησε και για τα μπαράζ!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

«Η μη πρόκριση σε ένα Euro είναι φυσιολογικό. Δεν είναι κάτι το τρελό για μια ομάδα όπως η Ελλάδα που είχε 4 προκρίσεις σε 5 προσπάθειες» τόνισε ο αρχηγός της εθνικής στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: «Η άσχημη εικόνα δεν ήταν φυσιολογική. Οι ήττες από τα Νησιά Φερόε, χωρίς να τα μειώσω, ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Κλείνουμε την παρένθεση να είναι όλα περασμένα ξεχασμένα. Στο ταξίδι στην Αυστραλία καθίσαμε και μιλήσαμε παίκτες και προπονητής. Αυτό το ταξίδι ήταν το ήμισυ του παντός. Ξέρουμε θα έχουμε μια δύσκολη κλήρωση. Όλες οι ομάδες είναι καλές. Ας ελπίσουμε να μην είναι η εθνική Ιταλίας».

Σε ερώτηση για το που... γύρισε ο διακόπτης και ήρθε η αγωνιστική ανάκαμψη ο «Τόρο» επισήμανε: «Όπως είπα εκείνο το ταξίδι στην Αυστραλία μας έκανε καλό. Καταφέραμε να αποβάλλουμε λάθη. Όλοι μας. Παίκτες, διοίκηση. Όλοι έκαναν λάθη. Τώρα κάναμε ένα καλό προκριματικό και δίκαια είμαστε εδώ. Μετά το αποτέλεσμα στο Βέλγιο πίστεψα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εκεί το πιστέψαμε όλοι μας».


 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα