Πόλο: Τα κενά διαστήματα προβληματίζουν τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Κώστας Ευθυμιάδης
Η Σαντα σουτάρει στο ματς με τον Εθνικό

bet365

Μπορεί ο Ολυμπιακός να συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών του πόλο, ωστόσο στην ομάδα έχουν παρατηρήσει αδυναμίες που θέλουν να διορθώσουν εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Το κακό τρίτο οκτάλεπτο, που είχε επί μέρους σκορ 3-1 για τον Εθνικό, ήταν η μόνη κακή εικόνα του Ολυμπιακού, σε ένα παιχνίδι το οποίο κέρδισε με 13-5.

Αυτό το «κενό» οκτάλεπτο δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρεί κανείς στα παιχνίδια της ομάδας, κάτι στο οποίο μάλιστα στάθηκε τόσο ο προπονητής της, Δημήτρης Κραβαρίτης, όσο και από πλευράς παικτριών η Ελενα Ξενάκη.

«Αν θέλουμε να πάμε μακριά, που θέλουμε να πάμε μακριά, πρέπει να σταματήσουμε αυτή την παύση που κάνουμε, όπως στο τρίτο οκτάλεπτο, γιατί τα παιχνίδια δεν τελειώνουν στο πρώτο ημίχρονο. Κρατάμε τη νίκη, κρατάμε το καλό πρώτο και τέταρτο οκτάλεπτο. Ο Εθνικός είναι μια ομάδα που πάντα είναι καλός αντίπαλος, τώρα έχουμε ένα σημαντικό ματς την Παρασκευή. Θέλουμε να εμφανιστούμε καλύτερες και να πετύχουμε το στόχο που έχουμε» είπε χαρακτηριστικά η πολίστρια του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Κραβαρίτης σχολίασε: «Η ομάδα προετοιμάζεται και για το μεγάλο παιχνίδι που έχουμε εκτός έδρας με την Ουίπεστ, ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο Εθνικός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή, αυτό δεν το απέδειξε μόνο στη σημερινό παιχνίδι, το έχει αποδείξει με την πορεία του στην Ευρώπη, κέρδισε την Φερεντσβάρος, μια πολύ καλή ουγγρική ομάδα. Είναι μια ομάδα, η οποία έχει πολλή ενέργεια και καλή τακτική. Εμείς, είχαμε μια αδράνεια στο τρίτο οκτάλεπτο. Βασικά, όταν το ματς πήγε 4-0, σαν να σταματήσαμε να παίζουμε, όχι κυρίως αμυντικά, αλλά επιθετικά. Ήμασταν πολύ φλύαροι, είχαμε πολλές λάθος πάσες και λάθος επιλογές, κάτι που είχε ως συνέπεια να δεχτούμε κάποια γκολ... φθηνά. Από εκεί και πέρα, συγκεντρωθήκαμε, ξαναμπήκαμε στο ματς στο τελευταίο οκτάλεπτο και τελειώσαμε το παιχνίδι».

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα