Ολυμπιακός: Με άνεση τον Πανιώνιο και τώρα Μπαρτσελονέτα

Δημήτρης Ντζάνης
Οι Ντίνος Γενηδουνιάς και Αλέξανδρος Γούνας σε μονομαχία τους στον αγώνα Ολυμπιακός-Πανιώνιος

bet365

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Πανιώνιο με 14-4 για την Α1 πόλο ανδρών, στην πρόβα τζενεράλε για το κρίσιμο παιχνίδι με την Μπαρτσελονέτα για το Champions League.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα πρόβλημα για να νικήσει τον Πανιώνιο με 14-4 στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά, για την 3η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος πόλο της Α1 ανδρών (Όμιλος G1).

Για τους «ερυθρόλευκους» ο αγώνας αποτέλεσε μια προθέρμανση για το μεγάλο παιχνίδι με την Μπαρτσελονέτα στον Πειραιά, την Τετάρτη (20/3, 19:30) για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League στη φάση των «8».

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ο Κώστας Μουρίκης βραβεύτηκε από τον Ολυμπιακό για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο του Πειραιά.

mourikis

Ο ΠΑΟΚ σημείωσε την πρώτη του νίκη στη β' φάση του πρωταθλήματος, επικρατώντας του ΓΣ Περιστερίου με 10-8 στο κολυμβητήριο της Χωράφας.

Τα στοιχεία των αγώνων

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 14-4

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 3-2, 2-0, 4-1

Ολυμπιακός (Χρβόγιε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ 1, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 1, Γούβης 1, Δερβίσης 2, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου 2, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας 1, Χαλυβόπουλος

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης, Μπουζάλας, Γκιουβέτσης, Παπάκος, Γραμματικός, Καλαϊτζής, Μοσκόβ 2, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Σπαντιδάκης, Καπετανάκης, Μαυροβουνιώτης, Παυλοστάθης, Κατραούρας.

ΓΣ Περιστερίου - ΠΑΟΚ 8-10

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-4, 0-2, 3-3.

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ. 1, Παπαδημητρίου, Πρέκας, Χρυσοσπάθης 3, Κουκουμάκης 1, Άντζιτς, Καρούντζος 3, Φώσκολος, Μπεριστιάνος, Τοράκης, Μπιτσάκος Αν., Χόλαντ, Μαστρογιαννάκος, Αλευρίδης

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας, Λασκαρίδης 2, Προσινικλής Ν., Καπράγκος, Κεχαλάρης 4, Τσολακούδης, Ξυλάς, Ντέλιτς 3, Προσινικλής Π., Κόουπμαν 1, Κουγιούνης, Σιορδίλης, Σάλεχ, Καρατζάς.

@Photo credits: INTIME, Δημοσθένης Καμσής
 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα