Α1 πόλο ανδρών: Νίκη 4αδας ο Υδραϊκός

Κώστας Ευθυμιάδης
Διεκδίκηση της μπάλας στο Υδραϊκός - Εθνικός

bet365

Λίγες ώρες πριν από την τυπική εξασφάλιση της 4ης θέσης στη βαθμολογία του Β' Ομίλου της Α' φάσης του πρωταθλήματος Α1 πόλο Ανδρών, βρίσκεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο Υδραϊκός.

Ο Υδραϊκός νίκησε με ανατροπή, 11-10 τον Εθνικό Πειραιά, για τη 14η αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση και αποβολές με αντικατάσταση.

Η ομάδα του Νίκου Καραμάνη, που αποβλήθηκε στο τέλος της δεύτερης περιόδου με δύο κίτρινες κάρτες, ανέτρεψε το εις βάρος της 5-1, με το οποίο έχανε στις αρχές του δεύτερου οκταλέπτου, αλλά και το 9-7 στις αρχές της τελευταίας περιόδου, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Μανώλη Λιαπάκη που σημείωσε πέντε γκολ εκ των οποίων τα τρία με πέναλτι.

Στο 2:13 πριν από τη λήξη, ο Λιαπάκης ισοφάρισε 10-10. Στο 1:15 ο Υδραϊκός πήρε το πρώτο, μόνο και τελικό προβάδισμα στην αναμέτρηση (11-10) χάρη σε γκολ του Γιώργου Κατσαγούνου.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 4:57 της δεύτερης περιόδου το Νο1 του Υδραϊκού Λευτέρης Κατσινούλας απεβλήθη με κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία ενώ βρισκόταν στο πάγκο των αναπληρωματικών. Μετά τη λήξη της δεύτερης περιόδου απεβλήθη με κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία, ενώ προηγουμένως είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα για τον ίδιο λόγο ο προπονητής του Υδραϊκού, Καραμάνης Νικόλαος».

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 11-10

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 3-2, 3-2, 4-2.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος 2, Τακάτα, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης 1, Σουζούκι 1, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 5, Χαραλαμπόπουλος 1, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Μουρατίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μυρίλος 3, Θαλασσινός 3, Τεσάνοβιτς, Γερακούδης 3, Ιωάννου, Πρωτοψάλτης, Καραβιώτης, Παπάκος 1, Λαδάς Π., Μεσκί, Λαδάς Σ. Πανάρετος, Μανδαλιός, Κόκκινος.



 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα