Δεύτερη σκόρερ η Νίνου στο Champions League και ο πολυφωνικός Ολυμπιακός

Δημήτρης Ντζάνης
Η Ειρήνη Νίνου με τον Εθνικό

bet365

Η Ειρήνη Νίνου είναι η 2η κορυφαία σκόρερ στη φάση των ομίλων του Champions League έχοντας σημείωσε τα 21 από τα 55 γκολ του Εθνικού.

Η Ειρήνη Νίνου εξελίσσεται σε κορυφαία σκόρερ, με την 21χρονη περιφερειακή παίκρια να μη σταματά να βρίσκει δίχτυα.

Στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ντόχα σημείωσε 24 γκολ σε επτά αγώνες και αναδείχθηκε 2η κορυφαία σκόρερ, πίσω από τη Νοεζηλανδλή, Μόργκαν ΜακΝτόναλντ.

Στους ίδιους ρυθμούς κινείται για λογαριασμό και στη φάση των Champions League. Μια αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του Εθνικού στη διοργάνωση, η Ειρήνη Νίνου φιγουράρει στη 2η θέση των σκόρερ.

Με τα έξι γκολ που σημείωσε στο τελευταίο παιχνίδι με την Εγκερ στον Πειραιά, βελτίωσε την επίδοσή της, έχοντας πετύχει από πέντε γκολ στα παιχνίδια με τη Φερεντσβάρος. Η Νίνου έφθασε στα 21 γκολ (συνολικά ο Εθνικός έχει 55) και βρέθηκε στη 2η θέση.

Πλησίασε την Κριστίνα Γκάρντα, με τη διεθνή παίκτρια της Ουγγαρίας, να έχει 23 γκολ με την Ντουναουιβάρος.

Στην 3η θέση βρίσκεται η αρχηγός της Εθνικής Ουγγαρίας, Ρίτα Κέστελι, που έχει 18 γκολ με τη Ματαρό και θα έχει την ευκαιρία για περισσότερα γκολ, καθώς η ισπανική ομάδα θα είναι στο Final 4.

Τα επιθετικά όπλα του Ολυμπιακού

Κι αν ο Εθνικός βασίζεται επιθετικά στην Ειρήνη Νίνου, ο Ολυμπιακός που εξασφάλισε την παρουσία του στο Final 4, εντυπωσιάζει με την πληρότητα και τις πολλές λύσεις.

Οι «ερυθρόλευκες» σε πέντε αγώνες στον όμιλο έχουν πετύχει 63 γκολ, που μοιράζονται σε έξι κυρίως παίκτριες.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου έχει 12 γκολ, η Χυδηριώτη 10, οι Ελευθερία Πλευρίτου, Τριχά και Ξενάκη από οκτώ, ενώ έξι έχει η Βασιλική Πλευρίτου.

 

Τελευταία Νέα