Πόλο: Νίκη... μισή πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League με buzzer beater ο Ολυμπιακός

Κώστας Ευθυμιάδης
Πόλο: Νίκη... μισή πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League με buzzer beater ο Ολυμπιακός

bet365

Τεράστια νίκη -μισή πρόκριση για το Final4 πήραν τα κορίτσια του Ολυμπιακού κερδίζοντας με 7-6 την Ουίπεστ χάρη σε... buzzer beater της Βασιλικής Πλευρίτου.

Σε ένα παιχνίδι με αρκετά κλειστές άμυνες και την Ουίπεστ να μην έχει περιθώρια απώλειας, ο Ολυμπιακός έμεινε σε απόσταση αναπνοής. Βρέθηκε να χάνει με 3-2 στο ημίχρονο, ωστόσο στο τρίτο οκτάλεπτο ισορρόπησε το ματς με την Βασιλική Πλευρίτου (4-4) και στο τέταρτο οκτάλεπτο πήρε για πρώτη φορά προβάδισμα με τέρμα της Χυδηριώτη.

Η Ουίπεστ κατάφερε να ισοφαρίσει με την Χάιντου στα 5:43 σε 5-5, όμως στην αμέσως επόμενη επίθεση, η Ξενάκη έβαλε και πάλι σε θέση ισχύος τις «ερυθρόλευκες» που κράτησαν αυτό το προβάδισμα μέχρι και ένα λεπτό πριν τη λήξη. Εκεί με πέναλτι η Φαραγκό έκανε το 6-6, όμως η Βασιλική Πλευρίτου, με γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο στην παίκτρια παραπάνω, χάρισε μια τεράστια νίκη στην ομάδα της.

Πλέον, τα κορίτσια του Ολυμπιακού έθεσαν εκτός μάχης για την πρόκριση και την Ουγγρική ομάδα και τα πάντα θα κριθούν στον «εμφύλιο» με την Βουλιαγμένη, όπου ωστόσο έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα.

ΟΥΙΠΕΣΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6-7

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-2, 1-2, 2-3

ΟΥΙΠΕΣΤ: Μαγκιάρι, Ομπέλι 1, Γκολοπέντζα Ν., Χάιντου 3, Λεντβάι, Βάρο, Μπάκσα 1, Φαραγκό 1, Ζέγκεντι, Τίμπα, Ιρμες, Νάγκι, Γκολοπέντζα Σ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ε., Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 1, Τριχά, Ξενάκη 1, Σιούτη 1, Πλευρίτου Μ. 1, Σάντα, Πλευρίτου Β. 1, Δρακωτού, Μυριοκεφαλιτάκη, Νίγκρο.

 

Τελευταία Νέα