Στο Λονδίνο για την κλήρωση

Gazzetta team
Στο Λονδίνο για την κλήρωση

bet365

Από τον πρόεδρο της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλο θα εκπροσωπηθούν τα γαλανόλευκα χρώματα στην κλήρωση του Ολυμπιακού τουρνουά πόλο ανδρών-γυναικών που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο.

Ο ισχυρός άνδρας της κολυμβητικής ομοσπονδίας θα δώσει το παρών με την ιδιότητα του μέλους της FINA, ενώ θα παρευρεθούν επίσης ο πρόεδρος της FINA Χούλιο Μαλιόνε, ο Γενικός Γραμματέας Πάιπετ Πανγιανγκβάτ, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Κορνέλ Μαρκουλέσκου και ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Υδατοσφαίρισης Τζιάνι Λόντζι.

Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο, 5 Μαΐου στις 19:15 ώρα Ελλάδας και θα λάβει χώρα στο Aquatics Center της βρετανικής πρωτεύουσας. Στη σχετική διαδικασία των ανδρών, που ενδιαφέρει την ελληνική πλευρά μιας και η ομάδα των γυναικών δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση, θα μετάσχουν 12 ομάδες που θα χωριστούν σε δύο ομίλους των έξι.

Τα εθνικά συγκροτήματα που θα μπουν στην κληρωτίδα πλην της Εθνικής μας είναι οι: Ιταλία, Σερβία, Κροατία, Ουγγαρία, ΗΠΑ, Αυστραλία, Ρουμανία, Καζακστάν, Μαυροβούνιο, Ισπανία και η διοργανώτρια Βρετανία.

Στο Ολυμπιακό τουρνουά των γυναικών, μετέχουν συνολικά 8 ομάδες που θα χωριστούν σε δύο ομίλους των τεσσάρων και είναι οι: ΗΠΑ, Αυστραλία, Ισπανία, Ιταλία, Ρωσία, Κίνα, Ουγγαρία και Βρετανία.

Εκτός της κλήρωσης το διάστημα 3 με 6 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στο Water Polo Arena των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων δοκιμαστική διοργάνωση με τη συμμετοχή των γυναικείων εθνικών ομάδων της Αυστραλίας, των ΗΠΑ, της Ουγγαρίας και της Βρετανίας.

 

Τελευταία Νέα