Το Full Tilt Classic προσφέρει 8 μέρες δράσης και $322.000!

Pokerlobby.gr Team
Το Full Tilt Classic προσφέρει 8 μέρες δράσης και $322.000!

bet365

Το Full Tilt επιστρέφει με νέα τουρνουά και 8 ημέρες πλούσιας δράσης ξεκινώντας από τις 15 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 22.

Η σειρά τουρνουά ονομάζεται Full Tilt Classic και προσφέρει μεγάλα εγγυημένα έπαθλα και deep structure τουρνουά, κάτι που σημαίνει ότι έχετε τον χρόνο να παίξετε πόκερ χωρίς να βιάζεστε να πάρετε δύσκολες αποφάσεις. Αυτό βοηθάει και τους νέους παίκτες, οι οποίοι είναι πιο σφικτοί στο παιχνίδι τους.

Παίξε στο Full Tilt Classic και ξεκίνησε με $600 bonus

Δες το πρόγραμμα του Full Tilt Classic στον πίνακα που ακολουθεί (σε ώρες E.T):



Το Main Event της σειράς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου και εγγυάται $200.000 ενώ το κόστος είναι $100.

Μπορείς να παίξεις ακόμα και δωρεάν στα παραπάνω τουρνουά μέσα από δύο freeroll:

  • The Classic Hold’em Freeroll: Το οποίο είναι για παίκτες που έχουν παίξει σε No Limit Hold’em τουρνουά την προηγούμενη ημέρα και μπορούν να κερδίσουν εισιτήρια για το No Limit Hold’em τουρνουά της επόμενης ημέρας.
  • The Classic Freeroll: Για τους παίκτες που έχουν παίξει σε τουρνουά που δεν είναι No Limit Hold’em μπορούν να κερδίσουν την είσοδο τους σε επόμενο τουρνουά που δεν είναι No Limit Hold’em.


Τα τουρνουά μπορείτε να τα βρείτε στην πλατφόρμα του Full Tilt κάνοντας κλικ στα ακόλουθα tab (φωτογραφία). Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί θα δείτε και τα προκριματικά (satellite) ώστε να παίξετε στα παραπάνω event χωρίς να πληρώσετε ολόκληρο το ποσό.

 

Τελευταία Νέα