$10.000 δωρεάν για 3 ακόμα ημέρες στο Full Tilt

Pokerlobby.gr Team
$10.000 δωρεάν για 3 ακόμα ημέρες στο Full Tilt

bet365

To Full Tilt, ένα από τα μεγαλύτερα poker site στον κόσμο, το οποίο μάλιστα ανήκει στο PokerStars, ανακοίνωσε μία εκπληκτική προσφορά που μοιράζει μέχρι και $10.000 στην στιγμή.

Το Rush Poker είναι το πρώτο fast fold παιχνίδι στον κόσμο και αποτελεί δημιούργημα του Full Tilt. Κάθε φορά που πηγαίνετε fold (πάσο) πετάγεστε αυτόματα σε ένα άλλο τραπέζι και μία νέα παρτίδα μοιράζεται αυτόματα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παίξετε έναν μεγάλο αριθμό παρτίδων την ώρα και να περιμένετε τα καλά σας φύλλα για να κερδίσετε τους αντιπάλους σας.

Το Full Tilt μοιράζει $10.000 σε μετρητά, προσφέρει εισιτήρια ή Full Tilt πόντους. Η προσφορά ισχύει μέχρι και την Κυριακή 11 Ιανουαρίου το Full Tilt σας προσφέρει διασκέδαση, αδρεναλίνη και την ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα.

Άνοιξε έναν λογαριασμό στο Full Tilt σήμερα και απόλαυσε και παιχνίδια καζίνο.


Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια Rush Poker και οι προσφορές θα εμφανιστούν στα τραπέζια σας.

Gold Rush Freeroll (δωρεάν τουρνουά)

Τo Gold Rush φέρνει ακόμα περισσότερη δράση στα τραπέζια με freeroll που μοιράζουν $2.500 και $5.000. Μπορείς να κερδίσεις την συμμετοχή σου σε αυτά τα freeroll ή να κερδίσεις ticket για flipout τουρνουά.

Αν αποκαλύψεις ένα από τα εισιτήρια για την συμμετοχή στο Gold Rush Freeroll τότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να κερδίσεις έπαθλα. Αν κερδίσεις πάνω από ένα ticket το καλό είναι ότι τα freeroll έχουν ένα format Multi-Entry, που σημαίνει ότι μπορείς να παίξεις σε παραπάνω από 1 τραπέζια στο ίδιο τουρνουά. Το πρόγραμμα των freeroll έχει ως εξής (οι ώρες είναι σε ET όχι Ελλάδος):



Αν βρεθείς σε ένα από τα play money (εικονικά χρήματα) τραπέζια μπορείς με τα Gold Rush να κερδίσεις 1 εκατομμύριο εικονικές μάρκες.

Πως θα βρεις τα Gold Rush τραπέζια

Παίζοντας από τον υπολογιστή ή τo table/κινητό σου και το τραπέζι έχει δύο ή περισσότερα γεμάτα τραπέζια με παίκτες τότε μπορείς να παίξεις σε ένα Gold Rush. Κοίτα το εικονίδιο δίπλα από κάθε τραπέζι Rush για να δεις αν είναι Gold.

 

Τελευταία Νέα