Εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια μοιράζει σήμερα το Full Tilt

Pokerlobby.gr Team
Εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια μοιράζει σήμερα το Full Tilt

bet365

Πλούσιο το πρόγραμμα του σημερινού FTOPS στα τραπέζια του Full Tilt με πάνω από μισό εκατομμύριο να είναι εγγυημένα στα event του Σαββάτου.

Πάμε να δούμε αναλυτικότερα τα σημερινά event του Full Tilt:

Event #2: Day 1g, NL Hold’em, $300.000 εγγυημένα (ώρα έναρξης 18.00 ώρα Ελλάδος αλλά και 23.30 —> δύο ξεχωριστά τουρνουά)

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και από προηγούμενες ημέρες, το event #2 είναι ένα τουρνουά που διεξάγεται σε διαφορετικές ημέρες και σήμερα θα πραγματοποιηθεί η Day 1g. Το κόστος συμμετοχής βρίσκεται στα $109 και οι παίκτες διεκδικούν ένα μερίδιο από ένα έπαθλο $300.000. Οι παίκτες που θα περάσουν με επιτυχία από την Day 1g θα παίξουν στις 14 Δεκεμβρίου στην δεύτερη και τελευταία ημέρα του τουρνουά.

Άνοιξε έναν λογαριασμό στο Full Tilt σήμερα.

Event #13: NL Hold’em, $200.000 εγγυημένα (ώρα έναρξης 19.30 ώρα Ελλάδος)

Το σημερινό τουρνουά είναι ένα από τα μεγαλύτερα της σειράς και έχει κόστος συμμετοχής τα $1.050. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν στην δημοφιλέστερη παραλλαγή του πόκερ, το NL Hold’em ενώ υπάρχουν και πολλά προκριματικά για να εξασφαλίσετε την θέση σας με ελάχιστα χρήματα.

Event #14: Pot Limit Omaha 6-max, $60.000 εγγυημένα

Το κόστος συμμετοχής του τουρνουά ανέρχεται στα $320 και οι παίκτες θα αναμετρηθούν στο Pot Limit Omaha, την δεύτερη πιο δημοφιλή παραλλαγή του πόκερ. Μπορείτε να προκριθείτε στο τουρνουά με satellites που ξεκινούν από μερικά δολάρια.


 

Τελευταία Νέα