Οι 16 ομάδες του παγκόσμιου πρωταθλήματος πόκερ στο PokerStars

Pokerlobby.gr Team
Οι 16 ομάδες του παγκόσμιου πρωταθλήματος πόκερ στο PokerStars

bet365

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα χωρών του πόκερ, World Cup of Poker, που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στα τραπέζια του PokerStars έδωσε τη δυνατότητα σε παίκτες χωρίς χρήματα να εκπροσωπήσουν την χώρα τους.

Οι Έλληνες παίκτες είχαν την ευκαιρια να συμμετέχουν στα τουρνουά, δυστυχώς όμως δεν κατάφεραν να προκριθούν στους 16. Στο παρακάτω γράφημα μπορείτε να δείτε τις 16 ομάδες που πέρασαν στην επόμενη φάση.

Στην επόμενη αναμέτρηση θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι ΗΠΑ με τον Καναδά καθώς και η Ισπανία με την Γερμανία, δύο σπουδαίες αναμετρήσεις.

Ας δούμε πως πήραν τα πράγματα στα Group (περισσότερες λεπτομέρειες για τον θεσμό World Cup of Poker θα βρείτε εδώ.)

Παίξε στις μεγαλύτερες διοργανώσεις ακόμα και δωρεάν μέσα από το PokerStars

Group A (Asia Pacific)

Εξαιρετική προσπάθεια από τη Νέα Ζηλανδία το Σάββατο που ήταν και ο μεγάλος νικητής του γκρουπ. Τρεις από τους 8 παίκτες που προκρίθηκαν ήταν από τη Νέα Ζηλανδία ενώ ο “jarjar21” εξασφάλισε την θέση του στους 16. Το φαβορί ήταν η Αυστραλία, ωστόσο πέρασαν στην επόμενη φάση στον τελικό της Κυριακής.

Group B (Κεντρική Ασία)

Το Σάββατο το Καζακστάν εξασφάλισε την θέση του στους 16 με τον “DUSHUMOTAL” να είναι αυτός που κρατάει ψηλά τα χρώματα της χώρας του. Στον τελικό της Κυριακής η Ρωσία είχε το μεγάλο πλεονέκτημα με 30 παίκτες από τους 32 της τελικής φάσης να είναι Ρώσοι με τους δύο που απέμεναν να προέρχονται από το Uzbekistan.

Group C (Ευρώπη και Αφρική 1)

Ο Ιταλός “jr.aventador” ήταν αυτός που πέρασε από το heads up τουρνουά του Σαββάτου νικώντας την Γαλλία στην τελευταία αναμέτρηση. Ωστόσο οι Γάλλοι επέστρεψαν την Κυριακή για να εξασφαλίσουν μία θέση στους 16.

Group D (Ευρώπη και Αφρική 2)

Ένα από τα πιο δυνατά γκρουπ με σκληρές αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Ο “and73” από την Ελβετία κέρδισε τις πιθανότητες και παρά το γεγονός ότι ήταν ο μοναδικός Ελβετός στους τελευταίους 128 κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Οι Ουκρανοί την Κυριακή διέπρεψαν και έτσι εξασφάλισαν μία θέση στην επόμενη φάση.

Group E (Ευρώπη και Αφρική 3)

Το τρίτο ευρωπαϊκό γκρουπ βρήκε την Γερμανία να κερδίζει το Σάββατο σε μία αναμέτρηση απέναντι στους Λιθουανούς. Ο “owen330” κέρδισε και θα εκπροσωπήσει την Γερμανία στους 16.

Οι Πολωνοί επίσης με μία εξαιρετική επίδοση και στα 2 heads up τουρνουά κατέκτησαν την πρώτη θέση την Κυριακή και φυσικά το τουρνουά.

Group F (Ευρώπη και Αφρική 4)

Το Group F ήταν αρκετά απρόβλεπτο και ο Βούλγαρος “EMAKS123” κέρδισε Ολλανδούς, Ισπανούς και Γεωργιανούς για να πάρει το εισιτήριο της επόμενης φάσης.

Όπως αναμενόταν οι Ισπανοί και οι Ολλανδοί πίεσαν για να πάρουν την πρόκριση στους 16. Στο τέλος οι Ισπανοί ήταν αυτοί που πέτυχαν τον στόχο τους.

Group G (Αμερική 1)

Στα χαρτιά οι ΗΠΑ εξασφάλισαν μία εύκολη πρόκριση στο γκρουπ τους. Το πιο έμπειρο έθνος στο πόκερ ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα καταφέρει να προκριθεί, ωστόσο το Σάββατο ο “AAlfieri” από την Βενεζουέλα ήταν αυτός που πήρε την πρόκριση στους 16.

Την Κυριακή οι παίκτες από τις ΗΠΑ δεν απογοήτευσαν. Με έναν μόλις παίκτη από την Αργεντινή και έναν από την Παραγουάη στους 16, ήταν βέβαιο ότι θα πάρουν την πρόκριση.

Group H (Αμερική 2)

Η Βραζιλία ήταν το φαβορί για τη νίκη με τον Καναδά να αποτελεί την μεγαλύτερη απειλή. Οι Καναδοί εξασφάλισαν μία θέση στους 16 της επόμενης φάσης κερδίζοντας το Περού. Την Κυριακή οι Βραζιλιάνοι προσπάθησαν, ωστόσο ο τελευταίος παίκτης τους τερμάτισε στην 8η θέση και τελικά το Περού ήταν αυτό που σήκωσε ανάστημα και συνεχίζει στην επόμενη φάση του τουρνουά.


 

Τελευταία Νέα