Μέσα ο Ιωάννου, έξω οι Αγρίτης, Όσμαν
Mε μία προπόνηση, στον Πλάντραφο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Κέρκυρας για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ. Κατόπιν, ο Χάβι Γκράθια γνωστοποίησε την 19μελή αποστολή.
Οι εκλεκτοί του είναι οι: Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλος, Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Μαρτίν, Γραμμόζης, Καλαντζής, Σακελλαρίου, Γιάντσης, Ερίθε, Καραλής, Ηλιάδης, Μπάρκογλου, Βενέτης, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Ιωάννου, Χαμπλ. Στην αποστολή μπήκε εν τέλει ο Ιωάννου σε αντίθεση με τον τραυματία Αγρίτη και τον τιμωρημένο Όσμαν.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
