«Να μην τα ζήσουμε ξανά»

Δημήτρης Τομαράς
«Να μην τα ζήσουμε ξανά»

bet365

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, συνοδευόμενος από τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Γιάννη Μανιάτη επισκέφθηκαν την Δευτέρα τους τραυματίες αστυνομικούς.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μαζί με τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Γιάννη Μανιάτη συνέθεσαν την αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού που βρέθηκε στο πλευρό των αστυνομικών που τραυματίστηκαν στα επεισόδια του ΟΑΚΑ. Τους επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο όπου βρίσκονται και ενημερώθηκαν για την κατάσταση της υγείας τους.

Εκτός των άλλων τους μετέφεραν τις ευχές όλης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού για ταχεία ανάρρωση. Παράλληλα ευχήθηκαν να μην ξαναζήσει κανείς τέτοια γεγονότα σε ποδοσφαιρικά γήπεδα στην Ελλάδα. «Μακάρι να μην ζήσουμε ξανά τέτοια πράγματα», ήταν το μήνυμα που έστειλαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα